FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - STEAUA 0-2

Trimis la Steaua, Dinu îi răspunde lui Negoiţă: "A luat clubul ca pe o jucărie de imagine!"

Articol de - Publicat luni, 13 mai 2013 00:00 / Actualizat duminica, 12 mai 2013 23:26

Negoiţă l-a atacat dur pe Mister, după ce acesta spusese despre Strătilă că a avut un atac criminal la Chiricheş

Dinamo stă pe un butoi cu pulbere, iar Cornel Dinu, unul dintre ultimii oameni rămaşi din perioada în care Nicolae Badea conducea clubul, este pe făraş! Ionuţ Negoiţă a lăsat de înţeles că "Procurorul" şi-ar putea pierde funcţia de administrator delegat, mai ales că el mai are contract cu "cîinii" doar pînă în luna octombrie a acestui an! Negoiţă şi Anghelache sînt deranjaţi că Mister l-a numit "criminal" pe Sorin Strătilă după ce acesta l-a accidentat pe Vlad Chiricheş, dar şi de reacţiile sale de dinaintea derby-ului.

"Cornel Dinu vrea să se transfere la Steaua, asta înţeleg din declaraţiile lui, la cît îi laudă pe ăia şi la cît îi critică pe ai noştri. Sînt dezamăgit. Cine lucrează la Dinamo trebuie să lucreze pentru Dinamo, nu aşa. E foarte urît ce se întîmplă. Sîntem supăraţi pentru că domnul Dinu atacă încontinuu jucătorii. Cum să spui înainte de derby că lotul nostru e mai slab ca niciodată. Normal că jucătorii au intrat timoraţi. E bătaie de joc!", a tunat Negoiţă la sport.ro.

454 de meciuri şi 53 de goluri are Dinu la Dinamo, ca jucător

6 titluri
şi două Cupe a cucerit Dinu cu Dinamo, ca jucător

2 titluri şi trei Cupe ale României a cucerit Dinu cu Dinamo, ca antrenor

"Dacă domnul Ţălnar face treabă, va rămîne. Momentan lucrurile sînt acceptabile. Am plecat de pe locul 7, sîntem pe 5 şi sperăm să prindem poziţia a 4-a"
Ionuţ Negoiţă, acţionar Dinamo

***

Mister îi replică acid acţionarului principal şi spune că se aşteaptă chiar să fie dat afară de la clubul pe care îl slujeşte de 47 de ani

- Domnule Dinu, Ionuţ Negoiţă spune că vreţi să mergeţi la Steaua...
- El e cel care a declarat că Steaua e o echipă superioară nouă, spunînd că a făcut, în ultimii ani, investiţii de 10 milioane de euro, iar acum nu recunoaşte adevărul pe care tocmai el l-a spus. Am avut discuţii civilizate cu dumnealui, sper să fi fost doar o rătăcire ori un şarpe care i-a suflat la ureche sau să fie o răutate preconcepută împotriva unor oameni care vor doar binele lui Dinamo. Cine luptă pentru adevăr este pregătit pentru suferinţă, mai ales în pretextul acestor milionari care sînt siguri pe declaraţii, dar care şi-au dorit clubul ca pe o jucărie de imagine cu orice preţ.

- Vă surprind declaraţiile dînsului?
- Cînd jucam eu la Dinamo, dînsul nici nu era născut, nu poţi emite certitudini cînd ai doar cîteva zile în fotbal. Nu mă surprind afirmaţiile domniei sale, dar vulturii nu se hrănesc cu muşte fotbalistice. Pentru a redresa o situaţie trebuie să ai puterea de a vedea adevărul din propria casă. Dacă te minţi frumos, doar continui distrugerea clubului. Nu poţi ţipa la jucători înaintea partidei cu Ceahlăul că nu vor mai vedea nici un ban, apoi să spui că ai 30 de fotbalişti care vor veni! A fost ca o ghilotină pentru nişte jucători care mai au totuşi şanse la Europa.

- Credeţi că prin ce a spus vi se pregăteşte debarcarea de la Dinamo?
- El are mari probleme de exprimare cînd spune că a cumpărat casa de la bilete sau că arbitrajul potrivnic a fost foarte evident. Am convingerea că nu cunoaşte nici măcar semnificaţia cuvîntului pleonasm! Mă mir că durează această colaborare, mai ales că eu am fost izolat total, am avut doar discuţii pur sufleteşti cu antrenorii şi cu jucătorii. Mă aştept la orice de acum încolo!

- Negoiţă a fost deranjat şi de faptul că aţi spus înainte de derby că Dinamo are cel mai slab lot din istorie. Cum comentaţi?
- Păi, nu-i adevărat?! Oamenii capabili se înconjoară de persoane cu experienţă, inteligente şi de cunoscători ai fenomenului şi care suferă mai mult decît înţelege el din ce a ajuns Dinamo, nu de yes-men şi de cîntăreţi în strună. Eu am fost să îmbărbătez jucătorii înaintea derby-ului cu Steaua pentru că au făcut un sezon deosebit în condiţii foarte grele. E pentru prima dată în 65 de ani de existenţă cînd nici un conducător nu a fost înaintea partidei cu Steaua să discute cu jucătorii!

"Istoria e ciclică, mijloacele s-au schimbat, dar am senzaţia că mă aflu în anul de graţie 1985"
Cornel Dinu, administrator delegat Dinamo

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (87)
explorer21
explorer21  •  15 Mai 2013, 11:11

Rolul lui Dinu la Dinamo s-a incheiat demult! Nu se vad meritele lui in performantele clubului, a criticat pe toata lumea in afara de Talnar, e,, fitilul'' fratilor si factorul destabilizator din cadrul clubului! Teoria despre fotbal, cunostiintele de istorie si filosofie nu mai pot ajuta la nimic! Declaratia asta ,,magulitoare'' la adresa stanei a umplut paharul! E schizofrenic rau! Negoita a platit licenta si ma intreb cine ar fi venit in locul lui? A venit Dinu cu cineva? Ar fi timpul sa se odihneasca! E vaduv, bolnav, bunic si cumatru cu Nicu Gheara! Va avea timp sa-si scrie memoriile, poate si un roman! Sugestie la titlu ,,4-5 cu Foresta, apogeul carierei mele''

explorer21
explorer21  •  15 Mai 2013, 11:10
Postat de stelian_tataru pe 13 Mai 2013, 17:09

Domnule dinu, mult respect ati pus punctul pe I. Intradevar domnul Negoita este patronul dar el nu este invatat cu adevaruri, asa sunt cei cu bani multi le plac pupi-n.....ti, va respect ca aveti coloana vertebrala si stati linistit ca nu mor monstrii sacri cand vor cainii, de oameni de valoare si cunoscatori in ale fotbalului este nevoie oriunde, poate la nationala. Asa ca stiti vorba aceea "Orice sut in fund e un pas inainte". PS "Daca nu va mai simtiti agreeat acolo mai bine plecati dumneavoastra ca mai devreme sau mai tarziu tot se va intampla, oricum se va intampla sunt convins ca va fi cu fruntea sus. Tot respectul semneaza un STELIST

Rolul lui Dinu la Dinamo s-a incheiat demult! Nu se vad meritele lui in performantele clubului, a criticat pe toata lumea in afara de Talnar, e,, fitilul'' fratilor si factorul destabilizator din cadrul clubului! Teoria despre fotbal, cunostiintele de istorie si filosofie nu mai pot ajuta la nimic! Declaratia asta ,,magulitoare'' la adresa stanei a umplut paharul! E schizofrenic rau! Negoita a platit licenta si ma intreb cine ar fi venit in locul lui? A venit Dinu cu cineva? Ar fi timpul sa se odihneasca! E vaduv, bolnav, bunic si cumatru cu Nicu Gheara! Va avea timp sa-si scrie memoriile, poate si un roman! Sugestie la titlu ,,4-5 cu Foresta, apogeul carierei mele''

daniel_ctin86
daniel_ctin86  •  13 Mai 2013, 23:50

DOMNULE DINU, CRED CA AJUNGE. NU CRED CA SE IMPUNE SA CRITICI ACEST CLUB ATITA TIMP CIT IEI BANI DE AICI. CRED CA CEA MAI BUNA SOLUTIE ESTE PENSIA. ITI MULTUMIM PTR CE AI FACUT PINA ACUM, DAR AJUNGE. NU VREAU SA MAI VAD ASEMENEA DECLARATII.

Vezi toate comentariile (87)
Comentează