FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Tsunami vişiniu » Ce zic colegii despre Marius Constantin: "Cînd i se pune pata, nimeni nu se mai poate înţelege cu el"

Şumudică şi Constantin vor fi băgaţi azi în şedinţă de Vamă
Foto: MediafaxFoto
Şumudică şi Constantin vor fi băgaţi azi în şedinţă de Vamă Foto: MediafaxFoto

Articol de - Publicat marti, 29 martie 2011 00:00 / Actualizat luni, 28 martie 2011 23:11

Cînd vede roşu în faţa ochilor, lui Marius Constantin îi e imposibil să se mai controleze. "Nimeni nu se mai poate înţelege cu el", se plîng rapidiştii

Scandalul din Antalya în care a sărit să-l bată în autocar pe Marius Şumudică pentru că antrenorul i-ar fi vorbit urît iubitei fotbalistului nu e singurul incident din acest sezon cu care Marius Constantin a şocat la Rapid. Gazeta vă oferă un nou episod incredibil cu unul dintre cei mai conflictuali fotbalişti ai Ligii 1, petrecut cu puţin timp în urmă.

Înaintea partidei cu Oţelul (1-0), Marius a fost chemat la o discuţie de Dinu Gheorghe. Preşedintele i-a pus în vedere stoperului: "Lecce te vrea, ţi-ar oferi un salariu anual de 700.000 de euro. Italienii vor veni să te vadă după meciul de la Galaţi, la derby-ul cu Dinamo. Ai grijă să profiţi, să fii pregătit".

Ce-a făcut Marius? În loc să se ferească să intre în clinciuri cu gălăţenii, el a făcut tocmai pe dos, fiind unul dintre cei mai nervoşi elevi ai lui Şumudică la Galaţi şi n-a mai ajuns să joace contra dinamoviştilor. A primit galben la începutul reprizei secunde, iar în minutul 85 a văzut "roşu" direct pentru o lovitură cu cotul. Nu s-a oprit însă aici. A protestat vehement, apoi a scuipat înspre tuşierul Miklos Nagy, pentru faptele sale primind 4 etape de suspendare din partea Comisiei de Disciplină, pedeapsa fiindu-i apoi redusă la jumătate după apel.

Şi Lazăr out!
După episodul "Pumni în autocar", Şumudică a decis să-l excludă din lot pe Marius pe o perioadă nedeterminată şi vrea să-i aplice aceeaşi pedeapsă şi lui Costin Lazăr. Antrenorul e supărat pe Lazăr pentru că l-ar fi pîrît la Constantin şi îl şi suspectează pentru a doua oară pe căpitan că s-ar fi dat lovit, după ce sîmbătă a jucat doar 30 de minute în amicalul cu Antalyaspor. După meciul cu Oţelul, cînd căpitanul a cerut schimbarea pentru că simţea dureri la picior, Lazăr a fost dus la control şi medicii i-au spus lui Şumi că fotbalistul era sănătos tun.

Aseară tîrziu, Lazăr a aflat rezultatele RMN-ului şi s-a confirmat că s-a accidentat în meciul cu Antalyaspor, avînd o mică ruptură la coapsă.

"Incredibil, cum să mă dau lovit într-un amical?! Văd că la echipa asta oricum o dai nu e bine. În fine, voi lămuri toate problemele cît mai repede posibil"
Costin Lazăr, mijlocaş Rapid

"Faţă de ce a apărut în presă, vreau să spun că eu nu am avut nici un amestec în conflictul dintre Constantin şi Şumudică. N-am pîrît pe nimeni!"
Costin Lazăr, mijlocaş Rapid

"Am discutat cu Şumi, el nu a condiţionat rămînerea la echipă de excluderile din lot ale lui Marius şi Lazăr"
Dinu Gheorghe, preşedinte Rapid

Ce zic colegii despre Marius Constantin:
"Cînd lui Marius i se pune pata, nimeni nu se mai poate înţelege cu el. E un temperament imprevizibil"

"Nu mă pot abţine"
Începînd din 2008, cînd a fost exclus din lot pentru două săptămîni pentru declaraţiile sale, Marius nu mai vrea să discute cu reprezentaţii presei. Motivul? "Eu nu mă pot abţine să spun adevărul, nu pot să mă cenzurez, deci nu pot să mint. Dacă vorbesc, voi spune ce ştiu şi iar se supără şefii pe mine. Mai bine stau în banca mea", le-a explicat apropiaţilor fotbalistul din lot cu cele mai multe meciuri în tricoul alb-vişiniu.

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (23)
sandycelt
sandycelt  •  31 Martie 2011, 00:20

trimite-l la copos sa ii rezilieze contractul ca si asa nu ne ajuta cu nimic ,constantin asta este un golan si locul celor ca el nu este intr-o comunitate sau intr-o echipa de fotbal. e si vina lui sumi, ca le-a luat si sotiile , ce nu putea sa ii ia doar pe ei, aveau nevoie de relaxare ? sint pe locul 1 si nu stim si noi? de ce sa merita "lesinati" astia sejur alaturi de neveste si prietene? ce au cistigat? copos cind trebuie sa faca economie nu face si invers. lamuriti odata si cu lazar, vrea sa semneze, nu vrea sa zica si de ce nu mai continua si sa ne lase asa amariti ca si cu el si fara tot slab jucam. pe ce se bazeaza de vrea contract asa mare?

paul59
paul59  •  30 Martie 2011, 20:02

CRONCOBAURII S-AU LUAT LA BATAIE CASCADORII RISULUI NU ALTA SOMUICA LASA PIRANDA OMULUI !

gazistu
gazistu  •  30 Martie 2011, 01:01

isi gaseste el nasul, daca era cu ganea in vestiar astia 2 se omorau, unu sigur cadea.... cred ca mai degraba ganea il facea praf.... cas amandoi colerici si se aprind repede.

Vezi toate comentariile (23)
Comentează