FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - CRAIOVA, MÎINE, 22:00, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Tudorel Stoica: "Nu venim nici eu, nici Piţi!"

Tudorel Stoica, Stoica, Steaua
Tudorel Stoica, Stoica, Steaua

Articol de , - Publicat sambata, 15 mai 2010 00:00

Tudorel Stoica e sigur că schema de conducere pe care şi-a imaginat-o Gigi Becali nu va deveni realitate. Căpitanul celei mai bune echipe a Stelei din istorie îl acuză pe Becali de neseriozitate.
Vezi video cu ce crede Iordănescu despre remanierea lotului Stelei! (video)

Planul lui Gigi Becali e spulberat! Tudorel Stoica, omul cu care Victor Piţurcă ar vrea să vină la Steaua, e convins că nu va ajunge în Ghencea curînd: "Nu e vorba că n-aş vrea să lucrez cu Gigi sau ceva de genul ăsta. Eu vă spun doar atît: schema asta de conducere, cu mine şi cu Piţurcă, nu e reală şi nici unul dintre noi nu va lucra în club în viitorul apropiat!".

Liderul Stelei '86 a mai făcut o afirmaţie şocantă: "Nici Becali nu-l vrea pe Piţi!". A explicat şi de ce: "Dacă ar veni, Piţurcă ar face ordine şi nu cred că asta le convine tuturor din club!". Stoica, în vîrstă de 55 de ani, cataloghează planul lui Gigi drept "neserios": "Eu n-am primit nici o propunere, n-am vorbit cu absolut nimeni din club. M-aş bucura sincer ca aceia care vor conduce să readucă suporterii pe stadion, să obţină performanţe. Dar e greu, fiindcă o echipă fără istorie nu poate avea viitor. Normal că a scăzut popularitatea Stelei, la ce rezultate au fost recent! Dar în sufletul fiecărui fan e roşu şi albastru. Asta nu se poate schimba niciodată".

Ex-mijlocaşul roş-albaştrilor consideră că echipa de acum ar putea chiar să fie campioană în sezonul următor, graţie valorii slabe a campionatului: "În mod normal, Steaua n-ar avea cum să fie în vîrf fără o perioadă de minimum un an destinată reconstrucţiei. Dar la nivelul de-acum al fotbalului din România, cu două-trei achiziţii e posibil orice".

"Dacă se pornea din timp un proiect care să includă foste glorii, Steaua ar fi arătat mai bine. Dar acum e tardiv!"
Tudorel Stoica, fost căpitan al Stelei

"Nu înţeleg în ce calitate  vorbeşte Becali la televizor despre planuri! Nu s-a autodeclarat suporter? Dacă nu mai e patron, n-are cum să conducă"
Tudorel Stoica, fost căpitan al Stelei

"Ca să faci echipă la Steaua acum, trebuie luat totul de la zero! E nevoie de o strategie clară şi de timp"
Tudorel Stoica, fost căpitan al Stelei

Cine l-a mai refuzat pe Becali:
Hagi - în 2005, după ce Steaua tocmai cîştigase campionatul, "Regele" n-a acceptat să antreneze echipa.
Dan Petrescu - tot în 2005, a peferat să continue la Sportul Studenţesc decît să lucreze cu Gigi
Ienei - patronul a anunţat că-l vrea în club ca scouter, dar tehnicianul cîştigător al Cupei Campionilor Europeni a respins imediat ideea
Dinu Gheorghe - Gigi trage de el de mai bine de un an, dar "Vamă" a invocat de fiecare dată cîte un motiv ca să refuze
MM Stoica - a mărturisit chiar el că a fost la un pas să accepte revenirea anul trecut, dar s-a răzgîndit după un dialog dur la TV cu Becali

Ce înseamnă Tudorel Stoica pentru Steaua:
- a jucat 15 ani pentru "militari"
- are peste 350 de meciuri în tricoul roş-albastru
- de 7 ori campion, cîştigător al Cupei Campionilor Europeni şi al Supercupei Europei
- 36 de meciuri în cupele europene

Panduru, ironizat sau ofertat?
Gigi Becali îşi schimbă discursul despre Basarab Panduru de la o săptămînă la alta. La Telesport, a susţinut că Pandi e o variantă pentru postul de antrenor: "Dacă nu vine Piţurcă, e posibil să mă gîndesc şi la Panduru. Mai ales că Hagi nu mi-a răspuns nici de ziua lui, cînd l-am sunat să-l felicit". Cu cîteva zile înainte, Gigi îl criticase: "Pandi e în aceeaşi oală cu Stoichiţă! Nu se poate să mă iei la mişto cu Gora Tall! Mă pui să dau 100.000 de euro pe el şi nu joacă deloc?! Doar nu erau bani găsiţi pe jos!".

Şi Nadia are un plan :)
Becali primeşte sfaturi de la Nadia Comăneci. Legendara gimnastă mizează pe varianta cel mai greu de realizat: "Dacă-l pune pe Hagi, Gigi împacă pe toată lumea! El ar trebui să încerce să rezolve problemele în familie. Sînt convinsă că va reuşi, fiindcă în toate există o soluţie".


Panduru se ia de Piţi!

Rămas pe dinafară, Basarab Panduru l-a atacat pe Piţurcă, la GSP TV: "Nu e normal ca antrenorul să aleagă managerul unui club. Logic e să se întîmple invers". Practica incriminată de "Pandi" s-a dovedit a fi una de succes la Urziceni, în sezonul trecut. Dan Petrescu a fost cel care l-a convins pe MM Stoica să vină în Bărăgan şi împreună au cîştigat campionatul.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (16)
iulian42
iulian42  •  15 Mai 2010, 14:33

Tudorele. I-a pe Piturca de mana si veniti la Craiova, poate face-ti o noua campiona la anul. Va asteptam. Sa-l puneti pe Mititelu la punct.Hai Stiinta.

 •  15 Mai 2010, 12:37

PAPAGALUL PSHIOPAT BECALI A INGROPAT STEAUA DE 3 ANI ESTE STELUTA LUI GIGI . EL VREA DOAR ANTRENOR SECUND SI SA FIE SLUGA LUI PENTTRU CA EL ESTE ANTRENORUL SEF DIN UMBRA COMENTATORUL PAPAGAL ETC. CULMEA IRONIEI NOUL ANTRENOR V-A FI PEDRAZZINI ANTRENOR SLAB SI PE CARE NU-L VOR JUCATORII . STELUTA SE V-A BATE LA RETROGRADARE CU GROPARII BECALI SI ARGASEALA RUSINEA FOTBALULUI ROMANESC . SA PROTESTAM IMPOTRIVA LOR ESTE SINGURA CALE SA SALVAM STEAUA.

 •  15 Mai 2010, 11:30
Postat de alexadius pe 15 Mai 2010, 11:08

Orice suporter stelist are dreptul si chiar obligatia sa critice actuala conducere a echipei, dar sa te legi de copii, chiar si ai lui becali, este o marsavie; fetele alea nu au nicio vina, au patimit destul cu un asemenea tata.

dute ma vvv la oi !

Vezi toate comentariile (16)
Comentează