FOTBAL  »  Superliga  »  U CRAIOVA - FCSB 0-1

U CRAIOVA - FCSB 0-1 // Declarația serii în Liga 1: "Probabil că în ultima etapă se va decide campioana" :D

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat luni, 14 mai 2018 22:53

Alexandru Băluță (24 de ani) resimte frustrarea încă unei înfrângeri în fața celor de la FCSB, scor 0-1, a 3-a din acest sezon.

 

"Am avut ocazii mult mai clare decât FCSB. Nu știu cum de nu am reușit să marcăm. Ei au înscris un gol norocos. E frustrant, mai ales că e prima înfrângere a noastră pe acest stadion. A fost un joc bun. Trebuie să analizăm greșelile și să câștigăm cu orice preț la Iași.

Nu știu cum de cedăm mereu pe final, ne mulțumeam și cu un punct. Suntem buni doar să vorbim. Trebuie să jucăm mai mult fotbal și să lăsăm comentariile.

Nu mă interesează cine va câștiga titlul. Probabil că în ultima etapă se va decide. Nu mă privește pe mine", a declarat Băluță la Look TV.

Titlul nu se poate decide decât în ultima etapă a Ligii 1, când CFR joacă acasă cu Viitorul și Steaua acasă cu Astra.

Vezi și:

CLASAMENT  PLAY-OFF

PROGRAM ETAPA 9-A PLAY-OFF

Viitorul - Poli Iași 1-0 Detalii AICI
Astra Giurgiu - CFR Cluj Detalii AICI
U Craiova - FCSB 0-1

Ultima etapă: Poli Iași - U Craiova (vineri, 20:45)
CFR Cluj - Viitorul (duminică, 20:45)
FCSB - Astra Giurgiu (duminică, 20:45)

PROGRAM ETAPA 9-A PLAY-OUT

ACS Poli - Juventus București 2-0 Detalii AICI
FC Voluntari - Sepsi Sfântu Gheorghe 1-2 Detalii AICI
Dinamo - FC Botoșani 2-0 Detalii AICI
Concordia Chiajna - Gaz Metan Mediaș 0-0 Detalii AICI

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (14)
balauru48
balauru48  •  15 Mai 2018, 09:34

Baluta are dreptate, titlul se poate decide in ultima etapa. Sau nu! Titlul se mai poate castiga si la TAS. Milogii de la fcsb stiu de ce...

cpt.ahab
cpt.ahab  •  15 Mai 2018, 09:16
Postat de Constantin Valentin pe 15 Mai 2018, 06:59

N am văzut de mult ațâța răutate ca la Craiova. Oltenii au dat la gioale la greu si au căutat scandalul nonstop, de asemeni multe balbe din partea formației de piticoti ! Felicitări FCSB ului care a căutat sa joace fotbal si Dumnezeul ia răsplătit.Hagi daca este profesionist bate la Cluj !Haideți sa lăsam fotbalul sa dicteze si nu ***...nu v ați saturat de laturi ?

Ești hazliu! Nu loviturile au constituit caracteristica principală, ci simulările, la care FCSB deține câțiva recordmeni. Cine vede meciul din avion, fără reluări, are impresia că pe teren a fost ca la război. Când te uiți mai atent, constați că jucătorii s-au tăvălit ca niște domnișoare la cele mai mici atingeri. Saltul ca în bazin al Florinelei Coman e de pus în ramă!

1prezescu
1prezescu  •  15 Mai 2018, 09:02

A fost un blat foarte bine regizat si jucat !!

Vezi toate comentariile (14)
Comentează