FOTBAL  »  Superliga  »  DECES

Ultimul status al lui Ekeng pe WhatsApp i-a lăsat fără cuvinte pe apropiați » Avea o fiică de doi ani

Articol de - Publicat sambata, 07 mai 2016 01:56

Patrick Ekeng a decedat vineri seară, la doar 26 de ani, după ce  a căzut pe teren, fără să fie lovit, în timpul meciului Dinamo - Viitorul, în care jucase 7 minute.

 Ekeng era un tip timid, iar cei de care era apropiat spun că era "mereu cu zâmbetul pe buze, avea acei ochi de om cu suflet bun și era puțin retras, cât să nu deranjeze".

Pe 26 martie, de ziua lui, Ekeng își actualizase statusul în aplicația WhatsApp, iar privind înapoi cuvintele sunt impresionante: "Mulțumesc, Doamne, pentru încă un an, dă-mi sănătate, tu cunoști dorințele inimii mele. Glorie lui Iisus".

statu

Camerunezul a lăsat în urmă o soție și o fiică de doi ani, Kim Anaia, căreia îi sărbătorise ziua de naștere pe 25 aprilie:

Informațiile de până acum din "cazul Ekeng":

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
steaua024
steaua024  •  07 Mai 2016, 16:41

Marturisesc ca imi plange inima pentru acest baiat care a venit la noi sa castige o paine. Tragedia nu poate sa nu-ti scoata lacrimi si compasiune pentru cei care mor la datorie. Asa s-a intamplat si cu ceilalti fotbalisti secerati pe arenele de sport. Atunci cand Dumnezeu vrea sa te ia la El, nu I te poti impotrivi. Iar mesajul postat de ziua lui pe statusul WhatsApp este graitor: "Mulțumesc, Doamne, pentru încă un an, dă-mi sănătate, tu cunoști dorințele inimii mele. Glorie lui Iisus". Oare o fi stiut numai el adevarata stare de sanatate si dorintele inimii lui? Greu foarte greu de facut speculatii. Poate un anevrism, poate altceva... Numai autopsia poate elucida cauza decesului. Oricum golul superb inscris in meciul cu Steaua, mi-a ramas intiparit in memoria vizuala! Adio, Patrick, Dumnezeu sa te rasplateasca din plin in Imparatia Cerurilor !

tonyys
tonyys  •  07 Mai 2016, 10:11
Postat de shark_34 pe 07 Mai 2016, 09:24

Doping sau nu,tocmai asta e dubios:jucatorul a murit fara sa fi facut efort fizic mare.nu se moare din senin.

Pantani a murit in somn......la doping organismul reactioneaza diferit - unii se dopeaza 20 de ani si traiesc bine mersi peste 70-80 de ani iar altii mor la 25-30 de ani.

dl.axinte
dl.axinte  •  07 Mai 2016, 09:27
Postat de shark_34 pe 07 Mai 2016, 09:24

Doping sau nu,tocmai asta e dubios:jucatorul a murit fara sa fi facut efort fizic mare.nu se moare din senin.

...corect... bietul copil a murit din senin, iar medicul lui SC FCDB 1948 SA stie exact ce pastile ia dat in zilele premergatoare ale mciului cu Viitorul ....

Vezi toate comentariile (11)
Comentează