GSP SPECIAL  »  TRAGEDIE  »  TRAGEDIE

Mesaj emoţionant al lui Zicu » A fost pe teren acum 15 ani, când a decedat Hîldan: "Dumnezeu îi «răpeste» pe cei mai buni dintre pământeni de la vârste fragede"

Patrick Ekeng
Patrick Ekeng

Articol de GSP - Publicat sambata, 07 mai 2016 01:05

Ianis Zicu a transmis un mesaj emoţionant după tragedia de vineri seară, când Patrick Ekeng a decedat după ce s-a prăbușit pe gazon în timpul meciului Dinamo - Viitorul, fără să fie lovit.

Fotbalistul lui Poli Timişoara a fost pe teren pe 5 octombrie 2000, când a murit Cătălin Hîldan.

DUMNEZEU SA IL IERTE!.....o seara trista pentru Romania si lumea intreaga....

Acum 15 ani eram pe teren la acel meci in care Catalin Haldan si a pierdut viata...eram foarte tanar si am avut nevoie de o pauza sa pot sa-mi revin si sa iubesc din nou acest sport... am stat alaturi de familia mea timp de 6 zile la Constanta pentru ca imi era teama sa mai dorm singur in Bucuresti..

Pe Ekeng nu il cunosc personal dar sunt sigur ca a fost un om foarte bun si un jucator devotat trup si suflet asa cum a fost si Catalin Haldan(UNICUL CAPITAN)..Catalin nu a tipat niciodata la noi cand eram tineri....tot timpul vorbea frumos si ne explica din experienta lui fotbalistica...el alaturi de Florentin Petre,Danciulescu,Niculescu...ne-au educat ca fotbalisti si oameni....

Dumnezeu ii " rapeste" pe cei mai buni dintre pamanteni de la varste fragede din pacate(fiind lumea atat de rea ii protejeaza in felul acesta de orice rautate pe care o fac oamenii zi de zi)...Astazi plangem cu totii....din pacate peste putin timp doar familia lui o sa aiba de suferit si noi doar o sa spunem... DUMNEZEU SA IL IERTE!

Informațiile de până acum din "cazul Ekeng":

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
radookoo
radookoo  •  07 Mai 2016, 16:47

Dumnezeu sa il ierte si sa aiba grija de el acolo sus si de familia lui aici jos printre noi oamenii!!!

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  07 Mai 2016, 07:21

Este trist si tragic. Asta e viata : un nimic de care ne agatam cu disperare, un nimic pe care il pierdem intr-o clipita. Respect pentru Patrick Claude Ekeng, un sportiv decedat la 26 de ani pe terenul de football, o clipa de tacere si condoleante familiei sale indurerate, desi nimic din toate acestea nu il mai pot reintoarce printre noi.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează