FOTBAL  »  Superliga  »  OŢELUL

Ultraşi după Cruce! » Mai mulţi suporteri ai Oţelului au sărit ieri în Dunăre pentru a prinde Crucea Bobotezei

Echipați ca pe stadion, suporterii au sărbătorit de Bobotează cu fularele clubului
Echipați ca pe stadion, suporterii au sărbătorit de Bobotează cu fularele clubului

Articol de - Publicat luni, 07 ianuarie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 06 ianuarie 2013 20:14

Aproximativ 10.000 de gălăţeni s-au strîns ieri pe faleza Dunării la Galaţi ca să privească spectacolul celor care sar în apă pentru a prinde Crucea Bobotezei. Printre aceştia au fost şi 16 susţinători ai Oţelului dornici să recupereze Crucea din Dunăre.

Au purtat fulare cu însemnele echipei şi au scandat numele clubului în timp ce-şi făceau încălzirea. Dintre cei 16 ultraşi care-şi propuseseră să sară după Cruce, doar şase au primit avizul medicilor, iar alţi trei au decis să o facă pe proprie răspundere.

"Dacă eu m-am simţit în stare am sărit. De 23 de ani sar în Dunăre şi nu am păţit nimic", a spus un suporter de 62 de ani, care a arborat şi el fularul Oţelului.

Crucea a fost prinsă de Gabriel Grumuzescu, un tînăr de 23 de ani, instalator de meserie: "Sînt suporter al Oţelului. De aia am avut fulare ale clubului nostru! Sînt foarte fericit că am prins Crucea, mai ales că este prima oară cînd sar în Dunăre. Sper ca în acest fel să aibă şi echipa asta mai mult noroc anul acesta!".

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează