FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Un antrenor de pe lista lui Dinamo dezvăluie ce se va întâmpla la echipă: "Rednic va rămâne! Dacă dorea să plece, semna cu alt club"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 18 mai 2016 10:24

Mircea Rednic are șanse mici să mai continue pe banca lui Dinamo, după ce a declarat că nu a ajuns la un acord cu finanțatorul Ionuț Negoiță.

Aflat pe lista de posibili tehnicieni ai lui Dinamo, Vasile Miriuță spune că nu a fost contactat de formația alb-roșie și crede că Rednic va rămâne la club.

"Dinamo nu m-a căutat. Nu m-a sunat nimeni din conducerea echipei. Părerea mea este că aceea că Rednic va continua la Dinamo. Dacă dorea să plece, pleca. Ar fi semnat deja contract cu altă echipă.

Eu nu pot să spun ce este cel mai bine pentru Dinamo. Cei de acolo știu dacă e mai bine să rămână Rednic sau să plece. Dinamo știe dacă îl vrea pe Rednic sau nu", a spus Miriuță la DigiSport.

Pe lista de înlocuitori pentru Rednic se mai află Cosmin Contra și Ioan Andone.

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (4)
541931695954863
Tudorel Chiru  •  18 Mai 2016, 17:56

ori cum rednic ramane la dinamo astea sunt zvonuri gsp

zecs93
zecs93  •  18 Mai 2016, 17:09

continuitatea e drumu catre performanta, mai ales cand il avem si pe cel mai bun antrenor din Romania in momentu de fata si anume M.Rednic !!! Rednic trebuie sa ramana !!!

chris_bu67
chris_bu67  •  18 Mai 2016, 14:34

S-au făcut greșeli mari prin declarațiile făcute de puriu.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează