FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Un avocat îi linişteşte pe campioni: "Steaua nu va fi penalizată de UEFA"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 12 iunie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 12 iunie 2013 11:12

Steaua a angajat doi avocaţi renumiţi pentru a evita ca UEFA să o excludă din cupele europene. Dacă majoritatea oamenilor de fotbal spun că roş-albaştrii n-au nici o şansă să scape nepedepsiţi, un avocat care cunoaşte foarte bine acest fenomen îi linişteşte pe campioni.

Fostul jucător al Rapidului, Ion Ionescu, de profesie avocat, e convins că Steaua nu va avea probeme.

"Steaua nu va fi penalizată de UEFA şi nu va fi scoasă din preliminariile Ligii Campionilor.

Cei de la UEFA privesc lucrurile cu totul altfel. Ei discută despre meciuri trucate, pe cînd aici este vorba pînă la urmă despre o premiere, în sensul că Becali a vrut să dea bani ca U Cluj să cîştige, nu să piardă jocul cu CFR Cluj”, a declarat Ion Ionescu pentru Libertatea.

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (64)
iucri2
iucri2  •  13 Iunie 2013, 09:29

uefa nu judeca premierea judeca hotararea instantei coruptie sau dare de mita care o fi ea gigi nu e condamnat pentru premiere asa ca uefa nu o sa judece premierea

noelstoica
noelstoica  •  12 Iunie 2013, 22:04
Postat de suiac pe 12 Iunie 2013, 18:34

Si instanta i-a condamnat pentru premiere pe cei din dosar nu, d-le Ionescu Ion ? Unde ati terminat dreptul ati invatat ca inculaptul (Becali) a savarsit o fapta ( premiere) si a fost condamnat pentru alta fapta (dare de mita)? Gresit, gresit, gresit.

Care dare de mita idiotule?Nici macar flagrantul nu au putut sa-l realizeze,condamnarea s-a dat pe inregistrarile telefoanelor si recunoasterea ca a falsificat un contract!Va bagati in seama toti prostovanii...!90% din condamnarea lui Becali apartine politicului,cu probe atent fabricate sa nu mai deranjeze prezidentialele si sa curme ascensiunea Stelei(care ar fi crescut popularitatea acestuia)!

bestfox
bestfox  •  12 Iunie 2013, 21:19
Postat de silviu74 pe 12 Iunie 2013, 18:23

CE AI MANCAT??? LA ACEA DATA NU ERA INTERZISA PREMIEREA !!!!! HOPA, UITE SI PE CFR!!!!! ASTA NU E MITA?????? ://cfrmania.gsp.ro/stiri/2579/cfr-a-dat-15-mil-%E2%82%AC-lui-dinamo.htm ://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/video-muresan-despre-achitarea-lui-becali-s-a-dat-liber-la-valize-noi-n-o-sa-premiem-niciodata-x-au-facut-o-insa-in-2004-324752-galerie-video-vid-15397.html CE A FACUT CFR CUM SE NUMESTE!!!! ASA FRUSTRATI SUNTETI CA VE-TI ZICE CA E LEGAL CE A FACUT CFR !!!! SUNTETI JALNICI !

Premierea s-a interzis in fotbalul romanesc dupa ce Becali a umblat cu valiza prin Bucuresti dupa Gloria Bistrita, pentru ca astfel de momente penibile sa nu se mai repete si se pedepsea cu penalizare intre 6 si 9 puncte. Daca iti amintesti bine Steaua a fost penalizata cu 7 puncte in prima faza, sentinta mentinuta si la apel. Apoi la CAF cu domnul Florea prietenul lui Gigi sef Steaua a fost declarata nevinovata din lipsa de probe si pentru ca a prezentat un contract de cumparare a unui teren spunand ca banii erau pentru teren.... Mai departe sper ca stii.

Vezi toate comentariile (64)
Comentează