FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - STEAUA, AZI, 21:00, DIGISPORT 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Un fost dinamovist acuză înainte de Derby de România: "Steaua a fost ajutată să ia titlul!" :X

Articol de GSP - Publicat vineri, 10 mai 2013 00:00 / Actualizat vineri, 10 mai 2013 16:20

Steaua a cîştigat al 24-lea titlu din istorie, dar un fost antrenor dinamovist i-a acuzat pe stelişti şi susţine că echipa din Ghencea a fost ajutată să se impună în acest sezon.

Fostul tehnician din Ştefan cel Mare, Dario Bonetti, a răsuflat uşurat cînd a auzit că arbitrul este român, mai ales după ce dinamoviştii au fost dezavantajaţi în ultimul derby. De asemenea, italianul crede că Steaua a fost împinsă spre titlu: "În seara asta arbitrul este român? Atunci e mai bine. Să sperăm că va fi mai echilibrat decît cel care a fost în derby-ul anului trecut. Steaua este o echipă bună, ar fi cîştigat oricum campionatul anul acesta pentru că a fost şi ajutată.

Celor de la Ligă nu le plăcea un om ca mine, care spunea lucrurilor pe nume şi au vrut ca eu să plec de la Dinamo. Dacă Steaua este deja campioană, sper ca Dinamo să facă un meci mare în seara asta, pentru că şi Dinamo are fotbalişti foarte buni, nu doar Steaua", a spus Bonetti pentru Digisport.

Bonetti i-a lăudat însă pe suporterii dinamovişti, pe care îi consideră de Liga Campionilor: "Cei care joacă ar trebui să dea 110% într-un astfel de meci, pentru că este un meci în care nu îţi face nimeni cadouri. În seara asta eu voi fi cu inima alături de suporterii dinamovişti, pentru că ei merită Champions League. Să sperăm că societatea va face un proiect serios şi de viitor, pentru că se poate face performanţă şi fără mulţi bani", a încheiat fostul antrenor al lui Dinamo.

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (60)
silviu74
silviu74  •  10 Mai 2013, 22:34

asta este o mostra despre nivelul la care poate ajunge frustrarea unora!!! cred ca si daca steaua castiga europa league si supercupa europei, frustratii ai aduceau aceleasi acuze !!!! rusine !!

rexrapidistul
rexrapidistul  •  10 Mai 2013, 20:25

Asta este un faspt divers, nu o stire!

dincolodenori
dincolodenori  •  10 Mai 2013, 19:43

O sa vedeți ajutor in seara asta de va iasă si pe Gurita si pe Fundic.......

Vezi toate comentariile (60)
Comentează
Close