FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - PANDURII 2-0

Un nou episod din serialul "Să rîdem cu Tănase" » N-a fost în stare să ia "galben"! :D

Articol de - Publicat marti, 26 octombrie 2010 00:00

"Dodel" s-a chinuit să încaseze un avertisment pentru a nu juca în Cupă, dar şi-a ratat obiectivul, spre uluiala lui Lăcătuş.

Minutul 77. Radu Petrescu îi arată cartonaşul galben lui Cristi Tănase, al patrulea din stagiune. Căpitanul ar lipsi cu Bistriţa, în campionat, însă Marius Lăcătuş îşi face repede calculele: "Dodel" să mai ia un "galben" şi, implicit, să fie eliminat, pentru a-şi ispăşi etapa de suspendare în Cupă, cu Sportul, unde antrenorul oricum avea de gînd să-l odihnească.

La semnalul "Fiarei", preparatorul Horea Codorean a alergat tocmai pe latura opusă de teren pentru a-i explica lui Tănase planul. Lăcătuş i-a mai dat o indicaţie în plus de pe margine: "Nu lua cartonaşul acum, că e prea devreme, aşteaptă minutul 90!", iar mijlocaşul a dat din cap că înţelege: "Da, nea Marius. Rezolv, nici o problemă!".

Finalul meciului şi-a început show-ul. Tănase primeşte undă verde de la antrenor, dar nu ştie ce să facă. S-a agăţat disperat de tricoul unui fundaş gorjean şi nimic! Secundele treceau, Lăcătuş era tot mai disperat. "Decarul" Stelei a ridicat din umeri spre bancă: "Ce să fac, ce să fac?". "Ia, mă, un <galben>! Ce-o fi aşa greu?", i-a strigat Lăcătuş.

Lui "Dodel" i-a mai venit o idee: s-a pus în faţa lui Marius Popa ca să întîrzie repunerea mingii. Dar, în loc să-şi ducă planul pînă la capăt şi să ia cartonaşul, a renunţat la primul avertisment verbal al arbitrului :)). Aşa, Petrescu a fluierat finalul meciului, Tănase a rămas cu suspendarea în campionat, Lăcătuş s-a resemnat făcînd semne a lehamite, iar cîţiva oameni de pe banca Stelei s-au închinat, de uluială!

"Mi-a plăcut mult cum a jucat Tănase în meciul ăsta! A demonstrat că merită să fie căpitan"
Gigi Becali, patron Steaua

"Echipa trecea prin momente grele, dar Mister ne-a certat la pauză şi ne-a cerut să fim mai agresivi. Este bine că ne menţinem aproape de Oţelul"
Pablo Brandan, Steaua

"Mi se pare normal să accept ceea ce îmi cere clubul în aceste vremuri. Este mai important pentru mine să joc decît factorul financiar"
Janos Szekely, mijlocaş Steaua

"Răduţ, Bănel, Bilaşco şi Brandan au rămas datori, aşteptăm mai mult de la ei"
Helmuth Duckadam, preşedinte Steaua

"Lăcătuş să schimbe toată echipa cu Sportul şi să învingă, că de-aia avem 30 de jucători în lot!"
Gigi Becali, patron Steaua

"Mi-a plăcut doar jocul din repriza a doua. Am fost mai agresivi. Suporterii nu uită uşor înfrîngerea cu Dinamo, dar sper să-i readucem la stadion printr-o serie de victorii"
Marius Lăcătuş, antrenor Steaua

Alarmă la bilete
Aseară, în Ghencea au fost doar 4.000 de oameni, cea mai mică asistenţă a sezonului, egală cu cea din meciul cu Astra. Îngrijoraţi că ar putea avea suporteri şi mai puţini la meciul de mîine, cu Sportul, cei din conducere au decis ca abonaţii să aibă acces gratuit la partida din Cupă.

Pe cine vrea Gigi
Gigi Becali a analizat în direct la GSP TV victoria cu Pandurii, fiind încîntat de Ricardo: "E fotbalist mare! Joacă bine meci de meci, are valoare!". Finanţatorul s-a referit apoi şi la capitolul veniri-plecări în iarnă: "Vor pleca mulţi, dar nu e vorba de vreun jucător care a fost pe teren cu gorjenii. Nici pe Apostol nu-l dau, e inteligent la mijlocul terenului. I-aş vrea pe Rîpă de la Oţelul, pe Găman şi pe Mihai Costea de la Craiova".

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (42)
sorin_steaua
sorin_steaua  •  26 Octombrie 2010, 14:30

De ce sa radem cu Tanase? Baitul a fost simtit si n-a vrut sa scuipe un jucator sau albitru sa ia galben. Probabil daca era Lacatus mai rupea picioru' la unu' sa ia galben :-j

imperator
imperator  •  26 Octombrie 2010, 13:51

ba lambare? sa-ti dam o clanta totzi stelistii.

lombard
lombard  •  26 Octombrie 2010, 13:43

Ce om penal,asta il caractezizeaza perfect pe Lacatus si in general pe stelisti

Vezi toate comentariile (42)
Comentează