FOTBAL  »  Superliga  »  VÂNZAREA CLUBULUI

Un român stabilit în SUA a vrut să cumpere un club din play-off » De ce a căzut afacerea

Articol de GSP - Publicat vineri, 04 mai 2018 17:24

Clubul Poli Iași e în tatonări cu mai mulți oameni de afaceri pentru a fi vândut, iar printre aceștia s-a regăsit și un român stabilit în Statele Unite ale Americii.

Adrian Ambrosie, președintele moldovenilor, susține că, de când echipa a intrat în premieră în play-off, au apărut mai mulți afaceriști care vor să cumpere clubul din Iași.

"Au fost mai multe persoane care s-au interesat de echipă, am plecat de la minimum dat de Primărie, 1.700.000 de euro. Unii au renunţat din start, pentru că nu aveau aceşti bani, e vorba de o persoană care a plecat din Iaşi, care lucreaza prin America şi avea vreo 800.000 de euro", a declarat Adrian Ambrosie la TV Telekom Sport.

Citește și: Se vinde încă un club din Liga 1, după Dinamo! Discuții avansate, un fost jucător al Generației de Aur va fi numit în conducere

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează