FOTBAL  »  Superliga  »  DEZVĂLUIRI

Un titular al naţionalei, prins într-o mare încurcătură: "Numai în România se întîmplă asta!"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 iulie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 09 iulie 2014 20:22

Înaintea Supercupei cu Steaua, de vineri, atmosfera la Astra nu e una liniştită. Preşedintele Dinu Gheorghe a explicat situaţia reală a lui Alexandru Măţel, fotbalist exclus din lot pentru că refuză să-şi prelungească contractul.
"Vamă" susţine că fundaşul dreapta al naţionalei e influenţat de impresari să nu accepte propunerea Astrei.

"Dacă jucătorii ar lua singuri deciziile în viaţă, ar fi bine, dar sînt mulţi oameni care îi influenţează. El e la zi cu banii.

Probabil că cineva îl învaţă să plece liber şi să ia mai mulţi bani de la noua echipă. Sînt multe interese. Exemplul Tătăruşanu, care a plecat liber de la Steaua...

Contractul lui Măţel l-am semnat aşa cum ni l-au dat impresarii. El a fost accidentat o perioadă, Astra l-a ajutat mult. Şi azi am vorbit cu el, sper că l-am convins.

Orice impresar din lume ia o parte din veniturile jucătorilor. Doar în România agenţii iau bani şi de la cluburi. În România nu sînt impresari, de fapt. Sînt unii care au legătură cu impresari de afară.

Numai în România se întîmplă asta!", a declarat Dinu Gheorghe la Digi Sport.

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (13)
rancidredneck
rancidredneck  •  10 Iulie 2014, 02:56

D-le Dinu esti prost sau te prefaci ??? unde ai vazut daca schinider daca nu semneaza e trimis la juniori ?! ?! ?! e prosst Matel daca accepta ! ! ! e liber D-le Dinu NU SCLAV ! ! ! sa se duca la TASS si v-a obtine eliberarea de sclavie ! ! ! ! e absurd ! ! ! !

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  10 Iulie 2014, 02:11
Postat de forumeer pe 09 Iulie 2014, 22:35

Nu pot sa cred ca asist la acest moment istoric: un lucru oarecum pozitiv spus de alpin despre Steaua :))))! Pt mine, e clar: vine sfarsitul lumii!

mai e mult pana la sfaristul lumii. si nu depinde de alp[in, in nici un caz,.)

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  10 Iulie 2014, 02:10
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

.) ce aveti mah.. nu va place mondialul ?

Vezi toate comentariile (13)
Comentează