FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Un ziarist grec îi face o prezentare contradictorie lui Perrone: "Strălucitor, dar extrem de fragil"

Perrone este dorit la Steaua de Mihai Stoica
Perrone este dorit la Steaua de Mihai Stoica

Articol de - Publicat vineri, 17 mai 2013 00:00 / Actualizat joi, 16 mai 2013 19:23

Motivul pentru care Perrone, jucătorul lui Asteras, n-a jucat niciodată la un club mare? "Accidentările. Are probleme mari la aductori şi la spate. Nu e de Steaua".

Emanuel Perrone, 29 de ani, aflat la final de contract cu Asteras şi devenit o ţintă pentru Steaua în această pauză de transferuri, i-a convins pe ziariştii greci în opt sezoane petrecute în vechea Eladă că "este un foarte bun jucător, un atacant care nu ratează, de multe ori strălucitor. E mai valoros decît Kapetanos". Însă le-a arătat şi punctul nevralgic: accidentările!

"Asteras nici nu s-a gîndit să-i prelungească angajamentul"
"Este foarte fragil fizic, are probleme mari la aductori şi la spate", afirmă un jurnalist elen. "Începe în forţă, apoi cedează. De aceea, Asteras nici nu s-a gîndit să-i propună prelungirea contractului. Şi tot din aceeaşi cauză, Perrone n-a ajuns niciodată la un club important. Uită-te doar unde a evoluat în Grecia? Ionikos, Kalamaria, Atromitos şi Asteras. Nu Olympiakos, nu Panathinaikos, nu AEK, nu PAOK. Nu este de Steaua!", continuă acelaşi reporter, care l-a urmărit bine pe sud-americanul cu cetăţenie italiană în toată această perioadă.

Şi exemplifică inconstanţa atacantului prin evoluţiile acestuia din campionatul ce tocmai s-a încheiat:
- Etapa 1: absent
- Etapele 2-10: foarte bun
- Etapele 11-15: accidentat
- Etapele 16-21: foarte bun
- Etapele 22-26: accidentat
- Etapele 27-28: folosit din postura de rezervă
- Etapele 29-30: absent

Are multe cartonaşe
Faptul că se accidentează uşor nu este singura latură negativă a lui Perrone. Acelaşi jurnalist spune: "Cînd nu-i iese jocul, se enervează şi colecţionează cartonaşele galbene aproape la fel de mult ca golurile". Emanuel are 9 goluri şi 8 avertismente în campionatul precedent la Asteras! Ceea ce e foarte mult la capitolul indisciplină pentru un atacant.

S-au îndoit şi de Kapetanos, şi de Geraldo
Grecii au avut dubii şi în privinţa altor doi jucători care au trecut din campionatul lor în Liga 1. Pe Kapetanos îl credeau terminat din cauza accidentărilor, Pantelis avînd o absenţă de un an în momentul în care a fost contactat de către Steaua. Iar despre Geraldo aveau impresia că "e de Poli Iaşi sau altă formaţie submediocră din România, întrucît e un apărător prea lent". Şi Kapetanos, şi Geraldo au provenit de la AEK Atena, pe care primul a părăsit-o fiindcă juca puţin din pricina unei accidentări la genunchi, iar al doilea, din cauza unui conflict cu conducerea clubului.

"E excelent Perrone, însă nu poţi construi o echipă de Champions League cu el. Mai devreme sau mai tîrziu, va ceda. Mai ales în a doua parte a sezonului intră în colaps" (jurnalist grec)

9 goluri a înscris Perrone pentru Asteras în sezonul regulat. Acum e în desfăşurare play-off-ul pentru adjudecarea celui de-al doilea loc de Champions League

17 meciuri a jucat argentinianul în 30 de etape, cîte s-au disputat pînă acum în Grecia

ALTE ŞTIRI DESPRE STEAUA:

"Valoarea ne va duce în Ligă!"
Laurenţiu Reghecampf e convins că echipa sa va juca în sezonul viitor în grupele Champions League chiar dacă are de trecut de două tururi preliminarii şi un play-off. "Nu ştiu dacă ajungeam să jucăm finala Europa League, dar era foarte important pentru noi să eliminăm Chelsea, mai ales după jocul nostru bun de la Bucureşti. Am avut mult de învăţat, jucătorii au căpătat experienţă pentru anul viitor şi asta e cel mai important. Eu cred că la anul avem o şansă foarte mare în Champions League, chiar dacă vom avea meciuri grele. Valorea ne va duce în Ligă!", a comentat Reghe la Europa FM.

24.000 de bilete vîndute!
În mai puţin de 24 de ore de la punerea în vînzare a biletelor pentru meciul cu Braşov din ultima etapă, 24.000 de tichete au fost deja cumpărate de către fanii stelişti. Cu preţuri cuprinse între 10 şi 15 lei la peluze, 20 şi 30 de lei la tribuna a II-a şi 20 şi 25 de lei la tribuna I, suporterii roş-albaştri au luat cu asalt site-ul www.biletesteaua.ro. Mai mult ca sigur, meciul la care vor primi titlul de campioni se va desfăşura cu casa închisă!

"Nu vreau să retrogradeze naşu'!"
Gigi Becali a vorbit la Digi despre meciul pe care Steaua îl va juca în această etapă contra Viitorului, echipă finanţată de Gică Hagi. "Eu sînt de principiul să rămînă 14 echipe, dar dacă retrogradează naşu', parcă n-aş mai vrea. Sînt şi eu pe interes acuma. Dar nu o să retrogradeze naşu', staţi liniştiţi. Are 30 de puncte acum şi mai are de jucat cu Steaua, cu Dinamo şi cu Severin. Steaua joacă cu copiii... Băi, dacă chiar vrei să joci în Liga 1, bate şi tu copiii ăia!".

Era a patra favorită!
Cei care au pariat pe Steaua la începutul sezonului au dat lovitura, pentru că formaţia lui Reghecampf avea cota 4.00 în acel moment, ceea ce înseamnă că pentru fiecare 100 de lei mizaţi se cîştigau 400 de lei! Steliştii erau la egalitate cu rivalii de la Dinamo, care aveau tot cota 4.00! CFR Cluj era favorită la cîştigarea Ligii 1 la startul competiţiei. Bookmakerii i-au acordat atunci o cotă de 3.60. Pe locul doi erau cei de la FC Vaslui.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (13)
alpin
alpin  •  17 Mai 2013, 10:57
Postat de vaalah pe 17 Mai 2013, 10:26

Limbajul unui popor primitiv, salbatic si degenerat nascut in Asia in Pesterile din Muntii Altai; nomazi rataciti dintr-un accident al istoriei in Europa pe meleaguri romanesti .

Mai pompeaza puradelul tau la nevasta-ta, tzigane?! Nu fii suparat. Stii ca cei din neamul tasu se simt cel mai bine in piz.da mamicii lor!

vaalah
vaalah  •  17 Mai 2013, 10:26
Postat de alpin pe 17 Mai 2013, 10:22

Mai pompeaza puradelul tau la nevasta-ta, tzigane?! Nu fii suparat. Stii ca cei din neamul tasu se simt cel mai bine in piz.da mamicii lor!

Limbajul unui popor primitiv, salbatic si degenerat nascut in Asia in Pesterile din Muntii Altai; nomazi rataciti dintr-un accident al istoriei in Europa pe meleaguri romanesti .

alpin
alpin  •  17 Mai 2013, 10:22
Postat de vaalah pe 17 Mai 2013, 09:48

Tu si angajatorul tau Mongolid Kelios, doi asiatici din Muntii Altai rataciti pe meleaguri romanesti .

Mai pompeaza puradelul tau la nevasta-ta, tzigane?! Nu fii suparat. Stii ca cei din neamul tasu se simt cel mai bine in piz.da mamicii lor!

Vezi toate comentariile (13)
Comentează