FOTBAL  »  Superliga  »  UNIREA URZICENI - STEAUA, DUMINICĂ, ORA 20:30, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Unirea - Steaua este printre cele mai importante 10 meciuri ale weekendului din Europa! Îşi merită locul?

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 martie 2010 00:00

Site-ul WorldSoccerDiggest plasează derby-ul etapei a 20-a din Liga I dintre Unirea Urziceni şi Steaua printre cele mai interesante 10 jocuri ale weekendului în Europa.

Duelul dintre campioana României şi Steaua este considerat mai atractiv decît Chelsea - Stoke din Cupa Angliei, depăşind în top şi partida dintre Benfica şi Pacos Ferriera din Liga Sagres.

"Aflată în afara competiţiilor europene, Unirea se poate concentra exclusiv pe campionatul intern. Primul lor obstacol: Steaua Bucureşti, echipă care a jucat bine săptămîna trecută pe terenul liderului CFR Cluj.
Roş-albaştrii îl au în loc pe golgeterul campionatului, Panteis Kapetanos", este descrierea făcută duelului de mîine de la Urziceni.

Cele mai importante meciuri din weekend sînt considerate Roma - Milan, Real - Sevilla, Werder - Stuttgart, Fulham - Tottenham şi Bordeaux - Montpelier.

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (6)
mihhaii
mihhaii  •  06 Martie 2010, 18:34
Postat de pe 06 Martie 2010, 18:22

bordeaux nu joaca cu marseille..parca juca cu montpellier..cred ca inventati meciuri

da! bordeaux joaca cu montpellier..

 •  06 Martie 2010, 18:26

nu merita sa fie in top10 cele mai importante meciuri ale weekend-ului din cauza ca se joaca la urziceni.. un stadion praf cu un gazon si mai praf si cu nijte ciobani in tribuna.Oircum am vazut ca multi zic ca Rapid-Poli a fost un adevarat derby, mie sincer mi s-a parut un meci slab rau singurul lucru frumos a fost golul, atat, pot spune ca Bistrita - Astra a fost mult mai frumos meciul... Moraes va ajunge departe e dinamita de jucator, in Liga1 echipele mici sunt tari,iar cele mari sunt praf :(

 •  06 Martie 2010, 18:22

bordeaux nu joaca cu marseille..parca juca cu montpellier..cred ca inventati meciuri

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close