FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Unul dintre cei mai vechi fotbalişti din Liga 1 spune adio campionatului românesc

Articol de - Publicat joi, 18 decembrie 2014 00:00 / Actualizat joi, 18 decembrie 2014 21:11

Gaz Metan Mediaş, locul 13 în Liga 1, se va reuni pe 12 ianuarie după care va avea două săptămîni de pregătire pe plan local, urmînd ca pe 26 ianuarie să plece în Antalya.

Dan Matei, antrenorul principal al medieşenilor, a anunţat că şi-a ales şi secundul pentru returul de campionat în persoana lui Ion Balaur, fostul secund al lui Dorinel Munteanu la Oţelul Galaţi.

"Sîntem foarte buni prieteni. Am fost colegi de echipă şi am colaborat foarte bine la Gloria Bistriţa. A fost propunerea mea, iar conducerea a acceptat-o", a spus Dan Matei.

La reunirea care va avea loc în ianuarie nu vor participa Enescu, Trtovac, Florin Dan şi Buchta, aceştia urmînd să-şi rezilieze contractele cu formaţia din Mediaş. Nici Covaciu nu va fi prezent la începutul anului viitor, fotbalistul fiind împrumutat în liga secundă.

Portarul Miloş Buchta, 34 de ani, a venit la Gaz Metan Mediaş în 2009 de la FC Tatran Presov din Slovacia. În cei 5 ani petrecuţi la Mediaş, goalkeeperul a strîns 61 de meciuri în toate competiţiile.

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (2)
gazistu
gazistu  •  04 Ianuarie 2015, 16:31

buchta si florin dan ar fi pacat sa plece, de restul nu ne intereseaza, trtovac a venit inapoi la gazu fiindca nu si-a gasit echipa, prosti au fost astia ca l-au primit, ca el nu voia sa-si prelungeasca contractul, si cum nu la vrut nici o echipa , sa intors inapoi!

adrian33
adrian33  •  18 Decembrie 2014, 22:59

Trtovac e mai vechi,a jucat pentru Gloria Bistrita in 2008.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează