FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Unul dintre oficialii Stelei trimite săgeţi către MApN: "Am avut grad şi m-au dat afară, cu asta au ajutat ei Steaua"

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 decembrie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 05 decembrie 2014 15:59

Steaua a pierdut procesul cu MApN în ceea ce priveşte numele echipei, iar Helmuth Duckadam, preşedintele de imagine al roş-albaştrilor, a avut o reacţie dură la adresa Armatei.
"Nu ar fi trebuit să se ajungă aici, pentru că nu ştiu dacă cei de acum din armată au vreun drept moral asupra performanţelor Stelei de-a lungul istoriei. Eu am avut grad în armată, dar m-au dat afară după ce nu am mai putut să joc.

Cu asta m-a ajutat pe mine armata, m-a dat afară. În '87, după ce s-a constat că nu mai pot să joc fotbal, am fost chemat la minister şi mi s-a spus că ar fi bine să o roiesc. Şi nu e doar cazul meu, staţi liniştiţi!

Au fost şi alţii în situaţia mea. De-aia mă miră toată tevatura asta. Armata-n sus, armata-n jos, dar practic ei nu ne-au întins nici o mînă de ajutor, nici unei generaţii de fotbalişti", a dezvăluit Duckadam la Dolcesport.

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (32)
ainraymon
ainraymon  •  06 Decembrie 2014, 14:53
Postat de siloy pe 05 Decembrie 2014, 21:50

Domnule Helmuth, gradele militare se obtin muncind in armata nu jucand fotbal. Cu totii ar trebui sa renuntati la acele grade pe care vi le-au acordat un stat comunist complet dement.

Esti un cretin! Probabil ca ai aparut la betie si acum o freci in fata tabletei si-ti dai cu parerea ca se te afli in treaba ca tot rumanul!!!

ainraymon
ainraymon  •  06 Decembrie 2014, 14:50
Postat de cocytyc pe 06 Decembrie 2014, 09:31

Duc-Adame tu ce ai crezut ca e ca esti la vama cand altii I-ti faceau treba si tu erai la vanatoare ,urat imbatranesti profitorule de aia nu tea-I obisnuit peste ocean ai crezut ca acolo e ca la noi , sa traiesti toata viata pt. ca ai aparat 4 penaltiuri .Jigodie

Handicapat si idiot mai poti fi! Cum te suporta oare pamantul?

marius2005
marius2005  •  06 Decembrie 2014, 14:22
Postat de einhorn pe 05 Decembrie 2014, 20:55

ce mari fapte de arme a facut sluga lui becali???? l-au luat la tinta boii aia, inrest a fost un jucator de duzina - pai se compara cu iordanescu? sau cu nastase? jet din armata fraiereee

tu esti de o prostie rara !!! este iesit din armata din 1987 !!! maidanez ratacit !!!

Vezi toate comentariile (32)
Comentează