FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Danciu-gol pune ghetele-n cui şi trece la costum! Cititorii GSP.RO taxează retragerea forţată a golgeterului dinamovist

Articol de - Publicat luni, 11 noiembrie 2013 00:00 / Actualizat luni, 11 noiembrie 2013 21:00

Un legendar fotbalist îşi va pune curînd ghetele în cui! Ionel Dănciulescu, 37 de ani luna viitoare, va fi numit mîine, la ora 14:00, în funcţia de team-manager la gruparea din Ştefan cel Mare.

Iar numirea îl sileşte pe atacantul cu 214 goluri în prima divizie să renunţe la cariera de fotbalist. Danciu-gol n-a mai fost folosit deloc în ultimele cinci meciuri oficiale ale roş-albilor, mai mult n-a prins nici lotul de 18 al "cîinilor". Totodată, i se va organiza şi un meci fastuos de retragere atacantului.

Vine şi Mister
Ionuţ Negoiţă va anunţa numirea mîine, în cadrul unei conferinţe de presă la care va participa şi Cornel Dinu. Mister va fi din nou, după multă vreme, la o acţiune oficială a grupării. În urmă cu o lună, şi Dinu, o emblemă a lui Dinamo, a fost în centrul unor disensiuni cu actualii şefi, dar i s-a prelungit acordul cu clubul.


Ce va fi cu Bobar?
Sosirea, oficială, pe bancă a lui Dănciulescu, ca team-manager, va trebui să rezolve şi situaţia actualului director sportiv al "cîinilor", Cristi Bobar. Conducătorii dinamovişti au precizat că actualul jucător nu va prelua postul cuiva, însă rămîne de văzut ce se va întîmpla cu Bobar, cel care era alături de antrenorul Flavius Stoican pe bancă. Reşiţeanul s-a implicat de multe ori în viaţa echipei, începînd din vară cînd a sosit în Ştefan cel Mare, iar jucătorii au declarat în mai multe rînduri că acesta i-a ajutat în carieră. În plus, Bobar rezolva şi diverse probleme ale grupării.

Microbiştii nu sînt de acord
Cititorii GSP.ro contestă însă decizia oficialilor grupării din "Ştefan cel Mare". Într-un sondaj realizat de GSP.ro, 76% din cei 7.981 de useri care au răspuns la întrebarea "Crezi că Dănciulescu ar trebui să fie în continuare folosit ca jucător la Dinamo?", susţin că Dănciulescu încă mai poate fi util echipei al cărei obiectiv este să prindă unul din primele 4 locuri în Liga 1 şi cîştigarea Cupei României.
594682-d.jpg


„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (55)
dlq1
dlq1  •  14 Noiembrie 2013, 16:44

E cu adevarat un fotbalist care si-a facut datoria acolo unde a jucat ! BRAVO Danciulescu ! Chiar si acum cred ca e mai bun decat TOTI atacantii actuali ai lui Dinamo la un loc!!

sifuente
sifuente  •  12 Noiembrie 2013, 14:36

ESTEEEEE BAAAAAAA !!!!! In sfarsit....urmeaza Melcu' :)

vasy86le
vasy86le  •  12 Noiembrie 2013, 12:41

Va bateti joc de o legenda a lui Dinamo, ce o sa se scrie in viitor despre Danciulescu? Un mare fotbalist, care a fost fortat de un securist sa se retraga, chiar nu stiti sa respectati valorile, pentru mine Danciulescu e un model de om si de fotbalist, multi tineri au ce invata de la el, din respect pentru ce a facut pentru Dinamo ar trebui lasat sa joace in fiecare meci, cel putin 20 de minute,dar ce stiti voi de respect?

Vezi toate comentariile (55)
Comentează
Close