FOTBAL  »  Superliga  »  COMISIA DE DISCIPLINĂ

UPDATE Flavius Stoican, suspendat şi amendat! Comisia de Disciplină a amînat decizia în cazul Constantin Anghelache vs. Laurenţiu Reghecampf

Articol de GSP - Publicat miercuri, 02 aprilie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 02 aprilie 2014 16:31

UPDATE 16:20 Comisia de Disciplină a decis o amînare în cazul Anghelache vs. Reghecampf. Potrivit DigiSport, decizia se va lua pe data de 9 aprilie.

UPDATE 15:00 Flavius Stoican a primit două etape de suspendare şi amendă 360 de lei. Dinamoviştii nu vor face recurs.

Antrenorul lui Dinamo nu va putea sta pe bancă la meciul cu Oţelul, de duminică, şi la partida cu Ceahlăul, din deplasare, de pe 13 aprilie.

UPDATE 14:30 Laurenţiu Reghecampf a recuzat actuala Comisie de Disciplină din cadrul LPF, cerînd să fie judecat de un for similar care să activeze în cadrul FRF.

"Domnul Reghecampf a recuzat pentru că vrea să se judece la federaţie şi nu la ligă. Aşa s-a exprimat. A pus în discuţie competenţa Comisiei de Disciplină de la LPF de a judeca plîngerea mea. Eu ştiu că şi aici şi la federaţie este aceeaşi comisie", a explicat Anghelache.

În privinţa lui Stoican, dinamoviştii speră ca antrenorul să scape doar cu un avertisment, dar sursele GSP susţin că cel mai probabil va primi o suspendare de 1-3 etape.

UPDATE La finalul audierilor de la Comisia de Disciplină Constantin Anghelache a făcut primele declaraţii.

"Am considerat că expresiile folosite de domnul Reghecampf mi-au adus o atingere. Eu n-am nimic cu nimeni. Eu încerc să fiu un om care îşi alege cuvintele, să nu aducă nimănui o atingere. Eu am vrut să sesizez un comportament, nu mă interesează să fie pedepsit. Eu vreau să-mi apăr demnitatea şi clubul", a spus Anghelache, potrivit Dolce Sport.

-------------

După conflictul cu Victor Piţurcă, în urma căruia s-a ales cu un avertisment, Laurenţiu Reghecampf e judecat iar de Comisia de Disciplină.

De această dată plîngerea a venit din partea celor de la Dinamo, care au acuzat declaraţiile făcut de antrenorul Stelei la adresa lui Constanttin Anghelache, preşedintele "cîinilor".

Nu doar Reghecampf va fi azi audiat la Comisie, ci şi Flavius Stoican. Tehnicianul roş-albilor riscă să fie suspendat după ce-a intrat în teren la meciul cu Petrolul ca să-l înfrunte pe arbitrul Radu Petrescu.

Declaraţiile lui Reghecampf adresate lui Anghelache, după ce Dorin Rotariu a semnat cu impresarul favorit al stelistului:

“Sînt din ce în ce mai mîhnit de anumiţi oameni, care, după părerea mea, nu au ce căuta în fotbal, pentru că sînt învechiţi, comunişti, şi care ies să comenteze despre Steaua. Noi nu recurgem la asemenea lucruri pentru că nu avem nevoie. Mă refer aici la ceea ce a spus domnul Anghelache, căruia ar trebui să-i fie ruşine de ce a declarat".

 

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (120)
bamse1901
bamse1901  •  03 Aprilie 2014, 10:53

nu e nimic, accepa cu demnitate si data viitoare vom fi mai buni

tbone
tbone  •  03 Aprilie 2014, 09:00
Postat de mariuss72 pe 02 Aprilie 2014, 19:58

Bravo domnule, un comentariu scurt si la obiect...cu stima.

asa va pupati in pullla in general intre voi dinamuvistii??? sau tu esti un caz aparte de homalau? hahahahha

bridge_too_far
bridge_too_far  •  03 Aprilie 2014, 00:31

22 de etape trebuia suspendat huliganul asta care a lasat gumarii la portile Bucurestiului .

Vezi toate comentariile (120)
Comentează
Close