FOTBAL  »  Superliga  »  DECLARAŢIE

UPDATE Precizări DNA în dosarul clauzei lui Piţurcă: "A fost începută urmărirea penală «in rem»" » EXCLUSIV FOTO Cum arată plîngerea lui Mititelu

Articol de - Publicat miercuri, 04 martie 2015 00:00 / Actualizat miercuri, 04 martie 2015 15:30

Finanţatorul Universităţii Craiova, Adrian Mititelu, recunoaşte că el este cel care a sesizat DNA în privinţa contractului reziliat de FRF selecţionerului Victor Piţurcă. 


UPDATE: Biroul de Informare şi Relaţii Publice al DNA a precizat azi pentru GSP.ro în ce stadiu se află dosarul clauzei lui Piţurcă:

"În acest moment a fost  începută  urmărirea penală «in rem», însemnând că, în cauză  se efectuează cercetări pentru stabilirea  vinovăţiei  şi  identificarea persoanelor responsabile  pentru săvârşirea unor potenţiale fapte penale".

Urmărire "in rem" înseamnă că cercetările procurorilor se desfăşoară faţă de fapte, nu faţă de persoane. Ulterior, o urmărire "in rem" poate duce la începerea urmăririi penale faţă de persoane.

653990-untitled.jpg

_________________

"Am depus o plîngere la DNA şi am reclamat modul în care Burleanu i-a reziliat contractul lui Victor Piţurcă. E necurată acea reziliere. Va face puşcărie.

Chiar dacă a fost sau nu a fost trecută decizia de a modifica acel contract al lui Piţurcă prin Comitetul Executiv tot va face puşcărie. Burleanu a păgubit Federaţia Română de Fotbal cu cel puţin un milion de euro.

E vorba de o infracţiune de abuz în serviciu cu consecinţe deosebit de grave. În plus eu suspectez că e vorba şi de corupţie, dar nu am dovezi. Bănuiesc că s-a plătit o sumă de bani la negru. Nu am fost chemat la DNA, nu am mai multe informaţii.

Eu vă spun că Burleanu are două dosare penale la DNA. Cu probleme mari de tot. O să vedeţi într-o săptămînă care e celălalt. Nu poate să-l scape nimeni din asta", a declarat Mititelu pentru televiziunea sportro.

IATĂ DOCUMENTELE ÎN EXCLUSIVITATE (click pentru dimensiune mărită)
653978-1.jpg653974-2.jpg653976-3.jpg653975-4.jpg653973-5.jpg653977-6.jpg

 

Mitielu face o previziune şi în privinţa echipei primăriei din Craiova:

" CS U Craiova este o clonă şi se îndreaptă cu paşi grăbiţi spre o desfiinţare inevitabilă".

Citeşte şi: Bombă în fotbalul românesc! DNA anchetează plecarea lui Victor Piţurcă de la naţională » Răzvan Burleanu confirmă

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (136)
blue_man
blue_man  •  05 Martie 2015, 11:48
Postat de tardelli pe 04 Martie 2015, 18:06

Ce treaba are DNA-ul cu o societate privata ca FRF?Daca au hotarat in Comitetul Executiv rezilierea contractului lui Piturca fara penalizari e treaba lor .E ca si cum ai o firma si faci o afacere paguboasa de prost ce esti si mai vine si DNA-ul sa te bage la parnaie :)))

Nu prea este in regula comapartia ta..La o firma eventualele decizii gresite sunt luate doar din greseala sau din prostie,cum ai spus tu.Pe cand in acest caz,prejudiciul a fost facut cu buna stiinta.Deci nu poti sa lasi pe cineva aflat sub contract,sa plece fara sa plateasca clauza de reziliere,asa cum nici Piti nu putea fi demis fara sa i se plateasca toate salariile pana la sfrasitul contractului.In alta ordine de idei,Burleanu din tot ceea ce a promis acum un an,nu a facut aproape nimic.Deci nu ar fi de mirare daca a tras si el un tun cu transferul lui Piti.I-a dat liber sa plece,iar Pti din banii de la arabi,i-a livrat presedintelui FRF o suma cu 5 zerouri..

black_stone
black_stone  •  05 Martie 2015, 09:19

:)))) Ce indirecta au dat GSP-istii astia fara sa vrea.....auzi tu subsemnata peluza sud si subsemnatul M .Adrian :))))

vasile2013
vasile2013  •  05 Martie 2015, 05:02
Postat de fotbalclubsteauabucuresti pe 04 Martie 2015, 18:19

Te-ai gandit mult si profund! Si apropo nu cred ca a fost intai a semnat Burleanu repede sa isi ia spaga de la Piti fara a fi acoperit de o hotarare a adunarii generale. Iti spun sigur. Ceva similar fostului sef Basescu cand a semnat primul acord de imprumut cu FMI fara ca in prealabil sa-l treaca prin parlament ca lege. A invatat de la Basescu sa ia spaga si sa nu eludeze legea.

Daa, Burleanu trebuia să treacă decizia prin Peluza Sud și să-i acorde lui Mititelu drept de veto. Păi, dacă dispărea Piți și nu mai știa Miti unde să-i trimită datoria de 7 milioane de euro, ce se-ntâmpla? Nu apărea Mititelu drept neserios? Nu se face!

Vezi toate comentariile (136)
Comentează
Close