FOTBAL  »  Superliga  »  UTA - SEPSI

Liderul de la UTA, declarație de forță: „Cei de la Sepsi nu au avut vreo șansă. S-au adunat energiile în jurul nostru”

Articol de - Publicat sambata, 27 ianuarie 2024 16:28 / Actualizat sambata, 27 ianuarie 2024 17:35

UTA - Sepsi 2-1. Alexandru Benga, fundașul central al arădenilor, a oferit declarații spirituale la finalul meciul câștigat la Arad.

Benga a amintit de tragediile care au lovit UTA în ultimele zile. Iosif Lereter, legenda clubului, și Alexandru Beldea, un suporter extrem de important pentru UTA, au decedat.

Bernd Storck, nervos după înfrângerea cu UTA: „Nu poți câștiga așa”
UTA - SEPSI
Bernd Storck, nervos după înfrângerea cu UTA: „Nu poți câștiga așa”

Alexandru Benga, după UTA - Sepsi: „Nu au avut vreo șansă”

„Am făcut un meci foarte bun, toate energiile din preajma clubului au foost pozitive. Trecem printr-un moment prin care suflarea utistă a pierdut doi oameni care iubeau clubul. Unul din tribune, care venea mereu la meciuri, apoi unul de pe teren, un jucător mare pentru istoria clubului. 

Principalul motiv pentru care am câștigat e că ne-am conectat cu istoria clubului. Sunt mândru că fac parte din această organizație și din clubul UTA. Era normal să avem o reacție după înfrângerea cu FCSB. 

Am simțit pe teren că nu au nicio șansă să câștige. Am revenit după o lungă perioadă acasă, cu publicul nostru minunat acasă. Energiile s-au adunat, nu le-am dat nicio șansă”, a declarat Benga, la Orange Sport.

Bernd Storck, nervos după înfrângerea cu UTA: „Nu poți câștiga așa”

E meritată victoria lor, nu am intrat bine în emci, Trebuie să învățăm, să nu mai pățim la fel data viitoare. Am pierdut și la mijlocul terenul mingea, au avut contraatacuri de calitate.

Am vorbit cu jucătorii despre asta, dar să le oferi contraatacuri așa ușor parcă e prea mult. Un meci trăiește din greșeli, noi am făcut mai multe decât adversarul. Au fost erori pe care trebuie să le eliminăm, nu poți câștiga așa.

- Bernd Storck, la Orange Sport

Băieții chiar au dat randament împotriva unei echipe bune. Au fost momente în care ne-am creat multe situații pe contraatac, știam că așa putem să îi surprindem. Exact ce am zis la început, au probleme în apărare.

Păcat că ultima pasă nu a fost cea mai bună. Mă bucur că am revenit acasă și am reușit să luăm 3 puncte importante. Eu ai zis că a fost un accident (n.r. meciul cu FCSB). Steaua, că așa îi zic eu, are un lot foarte bun, cu jucători care pot să facă diferența. 

Noi am făcut greșeli, am avut două ocazii mari de care nu am profitat. Eu sunt mulțumit că am reușit să câștigam astăzi, e bine pentru moralul nostru și al suporterilor, care la un moment dat își pierduseră încrederea. Eu am încredere în jucători, în lot, și sunt sigur că vom face meciuri bune și vom aduce puncte, pentru că avem nevoie. Mai avem unul sau două posturi pe care ne vom întări, deja a semnat un mijlocaș, va veni săptămâna viitoare. 

Gazonul a fost așa cum trebuie să fie un gazon, unul dintre cele mai bune din țară. Avem o săptămână până la meciul cu U Cluj, avem nevoie de continuitate în joc și în rezultate. Încercăm să ne îndeplinim obiectivul, să terminăm cât mai departe de locurile de baraj. Eu zic că în acest moment lucrurile sunt mult mai bune decât erau anul trecut. Am meritat să câștigăm în acest meci.

- Mircea Rednic, pentru Prima Sport

Match Quiz Dinamo - Rapid
Plasează gratuit predicțiile tale pe meciul Dinamo - Rapid și câștigă premiile puse în joc.

Citește și:

Țiriac pune o condiție absolută să investească la Dinamo: „Doar dacă vine și el” + Cum ar schimba drastic regulamentul
DINAMO
Țiriac pune o condiție absolută să investească la Dinamo: „Doar dacă vine și el” + Cum ar schimba drastic regulamentul
Dezvăluiri din interior despre fața nevăzută a lui Florinel Coman: „Să vă spun ce făcea după antrenamente”
FCSB
Dezvăluiri din interior despre fața nevăzută a lui Florinel Coman: „Să vă spun ce făcea după antrenamente”

Exod la încă un club din Superligă: 7 jucători sunt OUT » Rapid, U și CFR Cluj luptă pentru mijlocașul rămas liber

Se pregătește o decizie epocală » FIFA este tentată să aprobe modificarea, fanii se revoltă!


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează