FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI OSK

Antrenorul care a promovat-o pe Sepsi în Liga 1 a revenit la echipă » Ce post va ocupa

Valentin Suciu
Valentin Suciu

Articol de - Publicat miercuri, 13 iulie 2022 20:30 / Actualizat miercuri, 13 iulie 2022 20:42

Vali Suciu, antrenorul care a promovat-o pe Sepsi în Liga 1, s-a întors la echipa patronată de Laszlo Diosegi. El este noul șef al academiei covăsnenilor.

După ce a fost la un pas să o preia pe FC Brașov, care într-un final s-a înțeles cu Dan Alexa, Valentin Suciu a fost numit șef al centrului de copii și juniori al lui Sepsi OSK Sfântu Gheorghe. 

CFR i-a prelungit contractul unui jucător cu 5 titluri » Voia să se retragă, dar a fost întors din drum
CFR CLUJ
CFR i-a prelungit contractul unui jucător cu 5 titluri » Voia să se retragă, dar a fost întors din drum

Valentin Suciu a revenit la Sepsi

„Am avut rezultate foarte bune și la copii și juniori anul trecut, semifinală de Cupă la U17 și chiar finală la U19. Munca noastră începe să dea roade și la nivel juvenil. Am reușit să aducem un antrenor foarte bun pentru academia noastră. Este Valentin Suciu, care revine astfel acasă, în familie, la clubul la care a devenit antrenor cunoscut. 

Acum are și licența PRO și cred că peste doi, trei ani vom produce copii care vor juca în prima echipă. Acesta este țelul nostru”, a spus Laszlo Dioszegi, patronul lui Sepsi OSK. 

Valentin Sucu și-a început cariera de antrenor la FC Zagon, iar apoi a reușit să urce cu Sepsi din „județ” până în prima ligă. În ultimii ani, a pregătit-o pe FK Csikszereda Miercurea Ciuc, alături de care a promovat în Liga a 2-a în 2019.

Citește și alte știri din Liga 1:

Craiova încearcă să transfere un atacant din Liga 1, dar opoziția e serioasă! Cârțu a răbufnit: „Cum să jignești așa? Să fie mai diplomat!”

Denis Alibec, șanse mari să revină în Liga 1 » Negocieri avansate cu o echipă de play-off

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează