FOTBAL  »  Superliga  »  RETRAGERE

Iftime amenință iarăși că iese din fotbal: „Nu suntem doriți în Superligă! Dacă mai pățesc așa ceva, eu plec, pur și simplu!”

Valeriu Iftime anunță din nou că vrea să iasă din fotbal / Captură GSP Live
Valeriu Iftime anunță din nou că vrea să iasă din fotbal / Captură GSP Live

Articol de - Publicat marti, 05 septembrie 2023 22:01 / Actualizat marti, 05 septembrie 2023 22:48

Supărat pe arbitrajul de la ultimul meci, remiza Botoșaniului cu Hermannstadt, 2-2, finanțatorul Valeriu Iftime amenință din nou că iese din fotbal!

A devenit o obișnuință în fotbalul românesc ca șefii cluburilor din Superligă să-și anunțe retragerea din fenomen în momentul în care lucrurile nu funcționează așa cum și-ar dori. Gigi Becali sau Adrian Mititelu au spus-o în repetate rânduri, iar străin de acest tip de declarații nu e nici Valeriu Iftime. Cel care a anunțat iarăși că e tentat să nu mai inveastească în fotbal.

Sorin Cârțu, comentariu nemilos despre Tavi Popescu: „Un răsfățat care ne dă fotbal cu lingurița și țârâita! Își arogă prea multe merite”
FCSB
Sorin Cârțu, comentariu nemilos despre Tavi Popescu: „Un răsfățat care ne dă fotbal cu lingurița și țârâita! Își arogă prea multe merite”

Iftime amenință iarăși că iese din fotbal

„E a doua oară când se greșește flagrant împotriva mea! Parcă la fiecare meci e ceva care mă pedepsește. Prea multe greșeli în defavoarea clubului meu. Botoșaniul nu e dorită în prima ligă de foarte multă vreme. 

De ce n-a fost domnul Chivulete să vadă dacă a fost sau nu ofsaid? Nu înțeleg ce fel de VAR e, cum putem noi să fim în halul ăsta. (…) Îmi vine să mă las de fotbal! Dacă mi se mai întâmplă două din astea… eu plec, pur și simplu!”, a spus Valeriu Iftime, într-un interviu pentru Știrile Pro TV. 

Dan Alexa a criticat și el arbitrajul: „Am poza. E ofsaid”

Și Dan Alexa, noul antrenor al botoșănenilor, a criticat arbitrajul la finalul remizei de luni. „Chirurgul” e ferm convins că golul de 1-1, marcat de Daniel Paraschiv, trebuia anulat pentru ofsaid. Faza a fost analizată în camera VAR, iar golul a fost validat.

Din ce am văzut, la primul gol marcat de Hermannstadt a fost ofsaid. Nu vreau să comentez arbitrajul. Andrei Chivulete e bun, talentat. Dar cred cei de la VAR au greșit. Am poză pe telefon și au greșit”, a spus Alexa la OrangeSport.

Iftime amenință iarăși că iese din fotbal: „Nu suntem doriți în Superligă! Dacă mai pățesc așa ceva, eu plec, pur și simplu!”
Faza incriminată de Dan Alexa / Captură Orange Sport

Valeriu Iftime a tot amenințat cu retragerea: „Botoșaniul nu mă mai motivează”

În ultimii doi ani, Valeriu Iftime a declarat frecvent că intenționează să se retragă din fotbal. În ianuarie 2022, mărturisea într-un interviu acordat în exclusivitate pentru GSP.ro că se gândește tot mai des să părăsească fenomenul. 

„N-am spus-o la ambiție și nici la băutură! Retragerea nu înseamnă o cortină trasă și praf în urmă. Mă gândesc că FC Botoșani nu mă mai motivează. O spun cu sinceritate, pentru că nu pot face mai mult. Sistemul în care mă mișc e atât de dezaxat! Rolul meu în tot puzzle-ul ăsta e să fac spectacol sportiv. Cred că fotbalul e cel mai mare spectacol pe acest glob. Iar eu vreau să fie cât mai frumos.

FC Botoșani a promovat în Liga 1 în 2013, a prins play-off-ul de două ori, a participat în doi ani în preliminariile Europa League și a vândut numai la FCSB jucători în valoare de aproximativ 4 milioane de euro.

În luna aprilie a aceluiași an, Iftime povestea la GSP Live că a pierdut cu echipa de fotbal peste 8 milioane de euro! „La mine e matematic totul. Am pierdut până acum vreo 8,2 milioane de euro. Îmi vine să-mi dau cu pumnii în cap! E un deficit pentru mine, companiile mele și asociații mei”. 

VIDEO Valeriu Iftime altfel: ce urmărește la TV, ce femeie din viața publică îi place, cea mai importantă personalitate întâlnită

Citește și alte știri de actualitate: 

A fost prezentat de FC Botoșani după ce a refuzat-o pe Farul: „Nu am vrut să merg”

VIDEO Cristi Ganea, primele declarații după transferul la FCSB: „Am avut oferte din Grecia, dar am ales cel mai mare club din România!” + „Asta mi-a spus domnul Gigi la telefon”

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (10)
Gerson
Gerson  •  06 Septembrie 2023, 15:46

. Dar...președintele de cooperativa îl va întoarce din drum...el, micu, nașul, finul, obadaru nu îl pot abandona pe Geamantan tocmai acum când a luat și el avânt pe tapsanele patriei!

romi59
romi59  •  06 Septembrie 2023, 12:42

S-a întrebat de ce nu este dorit? Crede că nu s-a bazut acele vânzări de jucători si întoarceri moka

romi59
romi59  •  06 Septembrie 2023, 12:40

Se poate? Daca șeful lui a spus că pleacă..... nu mai are ce schimburi să facă cu fcsb, na, trăiesc în lumea afacerilor cu sportul mai piana.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează
Close