FOTBAL  »  Superliga  »  ACS POLI TIMIŞOARA

Vali Velcea a explicat declaraţia bizară de după meciul cu Gaz Metan: "Etapa a 7-a e un prag psihologic"

Articol de - Publicat marti, 06 august 2013 00:00 / Actualizat marti, 06 august 2013 19:39

Vali Velcea a dus-o pe ACS Poli Timişoara pînă pe primul loc al clasamentului Ligii 1 la participarea în premieră a bănăţenilor în prima divizie.

Antrenorul de 39 de ani a fost întrebat, după victoria cu Gaz Metan, scor 2-1, "dublă" Szabolcs Szekely, cînd va suferi formaţia sa prima înfrîngere. "Vă pot spune doar atît: urmăriţi etapa a şaptea!", a replicat Velcea. În acea rundă, Timişoara va juca, în deplasare, la Vaslui.

"Lumea îmi dă "Bună ziua!"
Antrenorul a ţinut să precizeze astăzi, pentru gsp.ro, care a fost ideea răspunsului său: "Am mai avut o serie pozitivă la Timişoara cu meciuri consecutive fără eşec, dar ne-am oprit la al 7-lea meci. M-am referit la un prag psihologic în momentul în care am spus să fim atenţi la meciul 7. Sincer, nici nu ştiam că avem partidă cu Vasluiul în etapa aceea. Pe mine mă interesează să învingem în meciul următor, la Năvodari, apoi o să vedem ce dueluri vom mai avea".

Tehnicianul s-a amuzat pe seama celebrităţii sale, acum că a dus Timişoara, chiar dacă o altă echipă, pe locul 1: "Nu dau autografe, sînt mulţumit că lumea mă opreşte pe stradă şi-mi dă "Bună ziua!". Sîntem obligaţi să rămînem cu picioarele pe pămînt, fiindcă dacă nu va fi astfel, vom fi într-un mare pericol. Am încredere că ne va fi bine, formăm un grup unit".

 

Citește și:

Istvan Kovacs, criticat pentru o singură fază din finala Europa League: „Nu a acordat un penalty clar”
Europa League
Istvan Kovacs, criticat pentru o singură fază din finala Europa League: „Nu a acordat un penalty clar”
FCSB face al doilea transfer al verii: „Cluburile s-au înțeles”
Superliga
FCSB face al doilea transfer al verii: „Cluburile s-au înțeles”
Ce înseamnă victoria Atalantei pentru fotbalul italian: în Liga Campionilor se conturează un scenariu fabulos!
Europa League
Ce înseamnă victoria Atalantei pentru fotbalul italian: în Liga Campionilor se conturează un scenariu fabulos!

Ironia sorții » Fostul jucător de la FCSB, la un pas să semneze chiar cu echipa care l-a retrogradat!

„Există prietenie în tenis?” » Sorana Cîrstea, răspuns tranșant: „Am o poveste care va face deliciul, că e cu Simona Halep”


Comentarii (7)
gemminy55
gemminy55  •  08 August 2013, 08:57

iar la meciul nr 7 nu fiti pesimisti,o sa cistigam cu 3-2 la vaslui !asa va fi in etapa 7 .!

gemminy55
gemminy55  •  08 August 2013, 08:55
Postat de polistul68 pe 07 August 2013, 14:54

Pai mai mult circ, unde gasim ? voi si dinamo...si cum nou, romanilor, ne place circul, e normal sa apara mai multe articole cu voi..e simplu.

le doresc cainilor rosii un mare succes cu ciobanii! sa le traga vreo 4 -o sa aibe reghe motiv sa bea apa cu ...cisterna in tot jocul!

gemminy55
gemminy55  •  08 August 2013, 08:53

Doamne ajuta ca mai dati si de poli un articol,ca de ciobanii stelemisti ne-am intoxicat peste tot,unde deschizi tv-ul tot ciobanii cum dai sa citesti un articol tot ciobani,cred ca toti reporterii si ziaristii sunt platiti de ciobanii aia de pe linga cimitirul ghencea! si nu mai fiti obsedati de 25 ! vam spus ca vine POLI si va dezumfla pe toti !luati aminte stelemisti! hai POLI sa ramai mereu acolo si in etapa ultima de campionat!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează