FOTBAL  »  Superliga  »  CEAHLĂUL - STEAUA 0-2

"Vamă" a sugerat un noncombat al Ceahlăului în faţa Stelei » Concluziile Gazetei: cum au jucat nemţenii faţă de celelalte meciuri

Articol de - Publicat luni, 16 decembrie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 15 decembrie 2013 21:35

Datele obţinute în urma monitorizării partidei arată că Ceahlăul a jucat mai rău contra Stelei decît evoluase în precedentele 17 jocuri din campionat


Victoria clară a Stelei de la Piatra Neamţ i-a aprins imaginaţia lui Dinu Gheorghe: "N-am putut să urmăresc meciul, dar am înţeles că Steaua a cîştigat fără probleme. Cum să fie obosită echipa lui Reghecampf? Am auzit că a zburdat la Piatra Neamţ, deci Ceahlăul e formaţia obosită".

Mesajul suspicios al lui "Vamă" e confirmat într-o oarecare măsură de cifrele firmei de monitorizare InStat: Steaua a învins fără probleme şi datorită faptului că nemţenii au realizat cel mai prost joc al lor de la startul sezonului. Aproape toţi parametrii luaţi în calcul din raportul de monitorizare sînt mai slabi în partida cu Steaua decît era media lor din precedentele 17 etape.

Trupa-revelaţie a lui Vasile Miriuţă şi-a pierdut precizia în faţa campioanei. Sîmbătă seară, Ceahlăul a pasat mai prost decît de obicei, a cîştigat mai puţine dueluri şi a şutat mai slab. Există totuşi şi un argument care contrazice suspiciunea lansată de către Dinu Gheorghe: echipa din Piatra Neamţ jucase slab în perioada recentă şi împotriva altor adversare. Ea s-a prezentat în faţa campioanei după un 0-3 la Vaslui şi un 0-0 acasă cu codaşa Viitorul.

"E mobilizare generală să cîştige Steaua campionatul. L-am auzit şi pe Anghel Iordănescu spunînd că n-avem nici o şansă. Să nu ne ia şi în armată înainte de aceste două jocuri!"
Dinu Gheorghe, preşedinte Astra

599047-caseta.jpg


Evenimente ciudate şi la Giurgiu
Dinu Gheorghe a incriminat o prestaţie mai slabă a Ceahlăului contra Stelei, iar Mihai Stoica s-a referit la penalty-ul "de Dosarele X" din care Astra a deschis scorul în partida cu Viitorul. În afara loviturii de pedeapsă, jocul de la Giurgiu mai provoacă şi alte întrebări:

- Cum de Viitorul a apărut în meciul cu liderul cu o formaţie compusă din cîteva rezerve? Benzar, Alexandru Lazăr, Băluţă, Axente, titulari de obicei, au fost rezerve sau nici măcar în lot sîmbătă.

- Dinu Gheorghe l-a apărat pe Radu Petrescu pentru eroarea gravă din Pandurii-Steaua (1-1), neeliminarea lui Gardoş. Petrescu a fost delegat acum la Astra-Viitorul şi a dictat penalty-ul din care s-a făcut 1-0 în urma unei faze în care nu e foarte clar dacă Daminuţă a atins sau nu mingea cu mîna. Atitudinea prietenoasă a lui "Vamă" faţă de Petrescu a fost o coincidenţă?

Citește și:

România - Bulgaria, toți ochii pe națională înainte de EURO 2024! Cum arată primul 11 gândit de Edi Iordănescu
Nationala
România - Bulgaria, toți ochii pe națională înainte de EURO 2024! Cum arată primul 11 gândit de Edi Iordănescu
Haos la PSG! Jucătorii lui Luis Enrique se revoltă după anunțul făcut de președintele clubului!
Campionate
Haos la PSG! Jucătorii lui Luis Enrique se revoltă după anunțul făcut de președintele clubului!
A tunat și fulgerat: „Ianis Hagi e doar frumușel, Pușcaș aleargă zăpăuc, iar Stanciu e la final de carieră. Ar fi o mare prostie să nu joace Coman titular”
Nationala
A tunat și fulgerat: „Ianis Hagi e doar frumușel, Pușcaș aleargă zăpăuc, iar Stanciu e la final de carieră. Ar fi o mare prostie să nu joace Coman titular”

Cine stă în poarta României la Euro 2024? Numărul 1 are o mare problemă: „Mă aștept ca Edi să meargă la sigur”

3 MARI întrebări despre selecția lui Edi Iordănescu în apărare: chiar nu exista o alternativă autentică?!


Comentarii (32)
flomar12
flomar12  •  17 Decembrie 2013, 02:11

Doar doua vorbe: Hai Steaua! restul e caterinca vamuitorul simte titlul si face orice sa influenteze opinia public a si pe arbitri sa fluiere anti steaua, dar am impresia ca e efectul invers.

conasu_boeru
conasu_boeru  •  16 Decembrie 2013, 18:52
Postat de lukducu pe 16 Decembrie 2013, 11:35

Asa e, tu ai mintea odihnita....

Ai remarcat tu pe alcineva ! Spune nu mai face pe intrigantul !

ares123
ares123  •  16 Decembrie 2013, 15:03

O mostra de articol antiSteaua. Culmea e ca tabelul prezentat contrazice acuzatia de noncombat a Ceahlaului. Sunt parametri si sub medie dar si peste medie. E destul de clar....atunci de unde inversunarea asta impotriva Stelei ??? Si mai sunt unii care pun in continuare placa cu articole platite de cioban...bla...bla.

Vezi toate comentariile (32)
Comentează