FOTBAL  »  Superliga  »  DISPUTĂ PENTRU ŞEFIA CCA

Vasile Avram îl avertizează pe Ion Crăciunescu: ”Voi reveni la şefia CCA după ce instanţa mă va declara nevinovat ”

Vasile Avram (stanga) vrea sa revina la conducerea CCA, detinuta momentan de Ion Craciunescu (dreapta)
Vasile Avram (stanga) vrea sa revina la conducerea CCA, detinuta momentan de Ion Craciunescu (dreapta)

Articol de - Publicat sambata, 21 ianuarie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 21 ianuarie 2012 18:16

În culisele fotbalului românesc se vehiculează tot mai insistent ideea debarcării lui Ion Crăciunescu şi reinstalarea lui Vasile Avram în fruntea CCA.

Scenariul a fost confirmat de curînd la GSP TV chiar de şeful LPF, Dumitru Dragomir: "Dacă Vasile Avram face o cerere să fie reînscăunat la CCA noi sîntem obligaţi să-l reprimim pentru că nu are nici o condamnare sau vreo interdicţie de a activa la comisie".

Contactat de GSP.ro, fostul preşedinte al CCA, Vasile Avram, inculpat în dosarul "Mită în elicopter", a declarat: "Nu am făcut nici un demers oficial, cu toate că nu am nici un fel de restricţie de a-mi desfăşura activitatea sau de a ocupa vreo funcţie. Declaraţia pe care am făcut-o la Curtea de Apel este valabilă şi azi: «Nu mă interesează şi nu voi reveni în fruntea CCA decît atunci cînd va fi o hotărîre definitivă şi irevocabilă din partea instanţei». Eu cît am fost preşedintele CCA am fost atacat de Crăciunescu, de Huzu, de Dan Lăzărescu, dar eu nu fac aşa ceva. E problema lor, să se descurce. Nu vreau să intru într-un război care nu este al meu".

Ion Crăciunescu consideră atacurile şefului Ligii la adresa lui au legătură cu Vasile Avram.

"Poate că Dumitru Dragomir a fost prieten cu Vasile Avram şi trebuie să-i apere interesele. Sau poate e nemulţumit că eu, spre deosebire de cel de dinaintea mea, nu trec pe la Ligă ca să facem delegările împreună acolo. Ştiţi cîte lucruri murdare existau pînă să vin eu aici? Nici n-aveţi idee".

Regulamentul de Desfăşurare şi Organizare a Arbitrilor în vigoare prevede: "Nu pot fi reintegraţi în activităţile de arbitraj persoanele implicate în procese de corupţie şi care au fost trimise în judecată de organele de cercetare penală, aducînd prejudicii majore de imagine FRF şi CCA".

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (22)
je__
je__  •  22 Ianuarie 2012, 11:31

Pai daca se dovedeste ca omul e nevinovat, mi se pare normal sa revina acolo unde era. Oricum, vad ca nici Craciunescu n-a schimbat nimic in arbitraj, sunt aceleasi prestatii dezastruoase, daca nu cumva si mai rau... Asa ca...nici o pierdere!

alpin
alpin  •  22 Ianuarie 2012, 10:08
Postat de antalmihai pe 22 Ianuarie 2012, 09:09

Tu nevinovat ? Ba iti pute gura sugator mincinos si nenorocit , hot,bandit la drumul mare !

Rau am ajuns. Daca pana si sampania lui Borcea pute...

antalmihai
antalmihai  •  22 Ianuarie 2012, 09:09

Tu nevinovat ? Ba iti pute gura sugator mincinos si nenorocit , hot,bandit la drumul mare !

Vezi toate comentariile (22)
Comentează