FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI

Vasluiul face două cantonamente în străinătate

Articol de - Publicat sambata, 12 iunie 2010 00:00

Galben-verzii se reunesc miercuri, pe 17 iunie, urmînd ca timp de trei zile să efectueze antrenamente de acomodare la efort şi vizita medicală. Urmează apoi două stagii de pregătire în străinătate.

 

Pe 21 iunie moldovenii vor pleca în cantonament în Austria, unde vor sta pînă pe 1 iulie. Al doilea stagiu de pregătire ar putea fi cel mai probabil în Germania, acolo unde au fost şi în această iarnă, atunci cînd echipa era antrenată de Marius Lăcătuş.

Cantonamentul din Germania nu este încă stabilit, ultimul cuvînt în privinţa locaţiei urmînd să-l aibă noul "principal" Lopez Caro. Tehnicianul a inspectat deja baza de pregătire din Austria unde Vasluiul va merge.

În cele două stagii de pregătire se vor disputa mai multe partide amicale.

Noul sezon al Ligii I v a debuta pe 25 iulie, iar obiectivul galben-verzilor este cîştigarea titlului.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
qiro
qiro  •  13 Iunie 2010, 21:13

ce conteaza unde se fac cantonamentele .. important e ca echipa sa aiba parte de o pregatire buna ... crezi ca daca faci in austria si germania pregatirea gata esti mai bun ca ceilalti ?

suhy
suhy  •  13 Iunie 2010, 16:41

Echipa "serioasa" cu 2 cantonamente afara...nu Poiana Brasov...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează