FOTBAL  »  Superliga  »  LPF

VERDICT Gardoş va sta 10 etape. Răzvan suspendat pentru două meciuri. Ce zice Băcilă!

Şedinţă incendiară la
Şedinţă incendiară la "Disciplină". GSP anticipează deciziile comisiei pentru Steaua, Dinamo, Rapid şi Vaslui

Articol de GSP - Publicat miercuri, 21 septembrie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 21 septembrie 2011 20:55

UPDATE Cosmin Băcilă a vorbit pentru GSP.RO despre suspendarea de 10 etape primită de Gardoş: "E prea mare, 10 etape sînt prea multe. Dacă aş fi fost eu în Comisie i-aş fi dat două etape pentru că a luat cartonaş roşu, atît. Lăsaţi copilul în pace, să joace! Sufăr eu destul, ce rost are să sufere şi el?!"

Florin Gardoş l-a faultat dur pe Băcilă în meciul de duminică dintre Steaua şi Pandurii, provocîndu-i o dublă fractură de tibie şi peroneu.

UPDATE Comisia de disciplină a decis în urmă cu cîteva minute pedeapsa pentru Florin Gardoş. Acesta va sta 10 etape în urma faultului extrem de dur asupra lui Cosmin Băcila, stelistul primind şi o amendă în valoare de 20.000 de lei.

Alte sancţiuni dictate azi:

Dinamo - Trei etape cu porţile închise şi 5000 lei amendă pentru torţele aruncate pe teren la meciul cu Rapid.

Herea - Trei etape de suspendare şi 3000 lei amendă pentru eliminarea din derby-ul cu Dinamo, venită după faultul la Dr Grigore.

Hizo - Trei etape de suspendare şi 6.000 lei amendă pentru eliminarea din meciul cu CFR Cluj.

Răzvan Lucescu - Două etape şi 320 lei amendă pentru eliminarea din meciul cu Dinamo.

Latovlevici - O etapă şi 740 lei amendă pentru eliminarea din meciul cu Pandurii. (cumul de galbene)

Grigoraş - Avertisment pentru eliminarea din meciul cu Steaua.

Şiman - Cinci luni de suspendare şi 15.000 lei amendă pentru declaraţii nesusţinute cu dovezi.

Tîrgu Mureş - Amendă 15.000 Lei

Silviu Ilie - Trei etape suspendare şi 3000 lei amendă

FC Braşov - 10.000 lei amendă pentru incidente

Silviu Lung - O etapă şi 320 lei amendă

Componenţa Comisiei de Disciplină

Preşedinte: Doru Neagu
Vicepreşedinte: Florin Gâtejan
Membru: Mircea Medişeanu
Membru: Ion Sburlea
Membru: Constantin Coblişan

UPDATE Din cauza numeroaselor cazuri aflate pe ordinea de zi, şedinţa se va prelungi, însă membrii Comisiei încearcă să dea toate verdictele.

Comisia de Disciplină a LPF va începe la ora 17:00 şi se anunţă a fi una extrem de interesantă avînd în vedere ce cazuri vor fi judecate de forul prezidat de Doru Neagu. Printre echipele care se vor afla pe "ordinea de zi" se numără toate cele 3 mari din Bucureşti, FC Vaslui, dar şi Pandurii, această ultimă echipă avînd ambii antrenori eliminaţi la jocul cu Steaua.

Cel mai aşteptat verdict este cel în cazul lui Florin Gardoş, stoperul Stelei aşteptîndu-şi suspendarea după ce i-a provocat o fractură de tibie şi peroneu lui Cosmin Băcilă, de la Pandurii. E foarte probabil ca Gardoş să meargă şi el azi la LPF, chiar dacă Steaua are mîine meci de Cupa României, tocmai pentru a-şi susţine cauza şi pentru a încerca să-i determine pe membrii comisiei să nu-i aplice o suspendare foarte mare.

Cazurile de azi de la LPF
399635-tabel.jpg

Citește și:

Budapest sau Bucharest? Sigur n-ați greșit?  » UEFA a anunțat orașele următoarelor două finale Champions League și Europa League
Europa League
Budapest sau Bucharest? Sigur n-ați greșit? » UEFA a anunțat orașele următoarelor două finale Champions League și Europa League
Radu Drăgușin a jucat 70 de minute în controversatul Tottenham - Newcastle, pe o arenă de 100.000 de locuri » Ce notă i-au dat englezii
Stranieri
Radu Drăgușin a jucat 70 de minute în controversatul Tottenham - Newcastle, pe o arenă de 100.000 de locuri » Ce notă i-au dat englezii
FCSB a pus ochii pe 4 jucători de la Dinamo: „Mi-au plăcut foarte mult” » Politic NU e printre ei
Superliga
FCSB a pus ochii pe 4 jucători de la Dinamo: „Mi-au plăcut foarte mult” » Politic NU e printre ei

Ironia sorții » Fostul jucător de la FCSB, la un pas să semneze chiar cu echipa care l-a retrogradat!

„Există prietenie în tenis?” » Sorana Cîrstea, răspuns tranșant: „Am o poveste care va face deliciul, că e cu Simona Halep”


Comentarii (139)
haiducul_padurar
haiducul_padurar  •  22 Septembrie 2011, 19:51

da asa e .. Prostia lu Gardos e devenia , auzi saracu de el , nu a vrut sa-i rupa picorul , pe cuvantul meu ca m-am saturat sa vad pe fiecare post "subventionat" de oier titluri cat de mari gen "SUFERINTA LUI GARDOS" da oare saracul Bacila nu sufera , mi-e scarba , greata efectiv nu stiu cum sa desciu starea care o simt , cred ca jucatorii adevarati de fotbal stiu ce inseana accidentarea lui Bacila si stiu ca acesta si-ar putea sa nu-si mai revina .Bacila oare nu a fost traumatizat .. cand si-a vazut piciorul ... Cum poti sa fi atat de ipocrit si sa nu vezi raul ... poate retardatul asta de Gardos efectiv a vrut sa-i demonstreze oierului sef ce determinare poate avea el

haiducul_padurar
haiducul_padurar  •  22 Septembrie 2011, 19:51

Fratilor .. au fost jucatori mult mai duri in fotbal ... Jaap Stam , Tony Adams .. si alti mari fundasi centrali de top in europa si nu numai , fundasi cand se juca un fotbal in care intrarile decisive ale fundasului central erau determinante si de cele mai multe ori dure , dar nici unu din acesti mari fundasi centrali nu stiu sa fie rupt piciorul vreunui jucator , pentru ca aveau respect pentru meseria lor si jucau in spiritul fotbalului , in nici uncaz intr-un spirit golanesc cum a facut-o Gardos , .... ca doar trebuia sa arate cat e de rau , Oricum Gardos e 0 caracter ...

roxana.lucian
roxana.lucian  •  22 Septembrie 2011, 13:18

Ai dreptate comisile astea tot aiurea ia decizi ,cum spui are gardos amenda mai mare decat dinamo.La dinamo nu numai ca amenda tb mai mare, dar nu stiu de ce nu se ia decizi cu privire la oameni care vac scandaluri si aprind torte .Ar tb sa li sa puna interzicerea pe stadion si atruinci pot sa vina cine vrea la meci .nu ca stai pe scaun si te uiti in stanga si dreapa sa nu fina o torta.Si fara torte se poate face spectacol .sunt furare si stegulete si alte chesti.Respect galeria steleti care in meciurile din europa cand au jucat au facu spectacol .Dupa meciul din dinamo si rapid multa lume au spus ca nu mai vin la meci pt ca se tem.

Vezi toate comentariile (139)
Comentează