FOTBAL  »  Superliga  »  CONDAMNARE

Veste proastă pentru Gigi Becali » Ce spune şeful Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor despre eliberarea lui

Articol de GSP - Publicat marti, 03 februarie 2015 00:00 / Actualizat marti, 03 februarie 2015 16:08

Gigi Becali, patronul Stelei, se află în închisoare din mai 2013, fiind condamnat la trei ani şi jumătate de închisoare, în trei dosare diferite.

Omul de afaceri a solicitat de mai multe ori întreurperea pedepsei pentru trei luni, dar cererile acestuia au fost refuzate.

Becali speră să iasă din închisoare anul acesta, iar pentru a fi eliberat mai devreme a muncit la Academia lui Gică Hagi şi a scris două cărţi, "Becali şi Steaua" şi "Muntele Athos, patria ortodoxismului.

Şeful Administraţiei Naţionale a Penintenciarelor, Claudiu Bejan a comentat posibilitatea ca Becali să iasă mai devreme din închisoare.

"Gigi Becalii nu întruneşte condiţiile de eliberare", a declarat Bejan la Realitatea.

Citește și:

Incredibil! Președintele clubului din Superligă a demisionat la o săptămână de la numire: „Pretențiile au fost mult prea mari”
Superliga
Incredibil! Președintele clubului din Superligă a demisionat la o săptămână de la numire: „Pretențiile au fost mult prea mari”
Dennis Politic a semnat » Vestea momentului în Superliga
Superliga
Dennis Politic a semnat » Vestea momentului în Superliga
Horațiu Moldovan, decizie-șoc: „Vreau să plec de la Atletico Madrid!”
Nationala
Horațiu Moldovan, decizie-șoc: „Vreau să plec de la Atletico Madrid!”

„Băi Ianis bă, ăsta e caracter?!” » Sosirea naționalei i-a lăsat cu gust amar pe românii adunați la Wurzburg: „V-au luat banii mințile!”

Expulzat din Franța, desconsiderat de echipa unde a crescut, un fotbalist al naționalei României este vânat să ajungă în Ligue 1 sau în Serie A: „Regula Under 21 l-a făcut mare”


Comentarii (54)
ku.klux.klan
ku.klux.klan  •  03 Februarie 2015, 16:34
Postat de george.becali pe 03 Februarie 2015, 15:07

Te urmaresc de ceva timp fiule. Esti mereu pe metereze gata sa iti aperi stapanul si te voi rasplati cum se cuvine cand imi vor da drumul de aici. Nemernicii nu imi recunosc meritele de scriitor, orator, patron, ctitor, conducator al Tarii Romanesti, finantator, razboinic al luminii, actor, justitiar, sfant si cate si mai cate, baiatul meu!!! Vreau sa ma razbuni. Stiu ca pentru Mine, Soarele tau, vei face orice. Iti voi da detalii mai tarziu.

: )))))))))))))))))))))))))))))))))))))

strazi1
strazi1  •  03 Februarie 2015, 16:17
Postat de alexbibirica1 pe 03 Februarie 2015, 13:29

mafia condusa de gabi oprea vrea cu orice pret sa-i fure Steaua lui gigi becali :) ... e clara treaba ! eu,dac-as fi in locul celor ce conduc acum clubul SC. FC Steaua Bucuresti S.A , as ruga toti jucatorii din lot sa refuze toate nationalele ROMANIEI si as face asta din cauza abuzurilor la care e supusa Steaua !

Buna ideea!

george.becali
george.becali  •  03 Februarie 2015, 15:17
Postat de radd1cal pe 03 Februarie 2015, 15:13

"Ne-a" Jiji, vezi ca mai ai doi acoliti, Valah si Terminator, nu-i omite.

Fii mai atent la poza Mea! Ai sa observi ca cei 2 isi indeplinesc atributiile sarguincios. Fie ca Gigi sa iti faca vederea mai buna!

Vezi toate comentariile (54)
Comentează