FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - ASTRA, VINERI, 20:30, DIGI, DOLCE, LOOK, GSP

Vestea așteptată de dinamoviști! Rednic a luat decizia finală în privința viitorului său, după negocierile cu Negoiță

Articol de GSP - Publicat joi, 31 martie 2016 18:24

Mircea Rednic, antrenorul lui Dinamo, a susținut azi o conferință de presă și a vorbit despre meciul cu Astra, de mâine, dar și despre negocierile purtate cu Ionuț Negoiță, patronul echipei, pentru prelungirea contractului care expiră în vară.

 "Sunt discuții avansate pentru prelungire. Ieri am vorbit cu domnul Negoiță și totul este OK. După meciul cu Steaua voi semna. Suntem pe drumul cel bun și am vorbit și despre proiecte. Nu vorbim de transferuri, pentru că nu este corect pentru actualii jucători", a spus Rednic.

"Nu este adevărat că dacă pierdem cu Astra nu mai avem șanse la titlu. Este un meci important, pe care îl jucăm acasă. Ne bucurăm că evoluăm pe Arena Națională. Ne-am dorit asta și domnul Negoiță ne-a îndeplinit dorința. Este bine, pentru că avem condiții bune, pentru jucători și pentru suporteri. În plus, ne acomodăm și pentru meciul cu Steaua. Sper să vină cât mai multă lume.

Noi mai avem șanse la titlu. Nu cred că suporterii noștri au cerut să pierdem cu Astra, ca să nu rămână Steaua pe primul loc. Ei trebuie să vină și să susțină echipa noastră", a mai declarat Rednic la conferința de presă.

Meciul Dinamo - Astra se va disputa mâine, de la ora 20:30, și va fi în direct pe DigiSport, DolceSport și LookTV și liveTEXT pe GSP.RO.

"Câinii sunt aici și mă păzesc. Văd că sunt de acord cu ce am spus"
Mircea Rednic, amuzat că în timpul declarațiilor un câine a lătrat lângă sala de conferințe

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (63)
steauaucl
steauaucl  •  01 Aprilie 2016, 10:59

dinamo a facut o prostie foarte mare alegand sa joace pe National Arena !!! dinamo nu are echipa de National Arena ! terenul este foarte bun ceea ce inseamna ca va fi o partida intr-un ritm foarte rapid...Astra stie sa joace foarte bine pe contra atac ,dinamo oricum va trebui sa incerce sa atace ..se vede si in echipa alcatuita de Rednic ca sa saturat de stilul cu ,, 8 fundasi ,, de fiecare data cand dinamo a jucat pe National Arena in a doua repriza dinamo arata ca o pisica in ploaie ..conditia fizica e varza la dinamo iar un meci in viteza si cu miza foarte mare te stoarce de energie dupa minutul 60...la pariuri as merge pe un x pauza 2 final...scor corect 0-1 astra....

florianveress
florianveress  •  01 Aprilie 2016, 09:59
Postat de bebe21 pe 01 Aprilie 2016, 00:59

fara nea strambu' mimamo se lupta cu voluntari la locul 14...!

Fără regheblat şi femeia MOP, eraţi deja istorie! ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

896192190498051
Adi Mitrea  •  01 Aprilie 2016, 07:34
Postat de bebe21 pe 01 Aprilie 2016, 00:59

fara nea strambu' mimamo se lupta cu voluntari la locul 14...!

Uita te in staful vostru si vei descoperi doar clovni.La Dinamo , club cu emblema sunt oameni de fotbal, nu manelisti, nu puscariasi , nu paharnici.

Vezi toate comentariile (63)
Comentează