FOTBAL  »  Superliga  »  UNIREA URZICENI - CRAIOVA

Craiova se chinuie la Urziceni, dar obţine trei puncte pe final

craiova urziceni
craiova urziceni

Articol de GSP - Publicat luni, 01 noiembrie 2010 00:00

Oltenii obţin trei puncte importante în meciul de la Urziceni după un meci în care s-au chinuit 80 de minute pentru a trece în avantaj.

Primul 11 al ialomiţenilor, fără vîrf împins, anunţa foarte clar ce avea să se întîmple şi cum va curge jocul. Două linii de jucători înfipte bine în faţa lui Bălgrădean avea să le ofere cel puţin un punct, iar dacă mai şi intra un gol, foarte bine.

Tiki-taka oltenilor se oprea cu 25 de metri înainte de ţintă, dublură Unirii funcţionînd. Lovitură au dat-o elevii lui Tavi Grigore ca şi cu Dinamo sau Steaua şi scenariu părea tras la indigo. Todoran profită de trei greşeli în apărarea olteană a lui Dănănae, Găman, Stanca şi înscrie printre picioarele ultimului.

Greşeală de 180 de grade

Oltenii au putut marca doar după o greşeală a lui Mehmedovici în careul propriu care a atins mingea cu mîna la o centrare ce nu anunţa nimic. Gargorov transformă penalty-ul şi Craiova reintra în joc. Centrări, şuturi şi triunghiri de pase nu era de ajuns pentru că gazonul şi cei 8 fundaşi ai Unirii se mulţumeau şi cu un egal. Lipsa ialomiţenilor din atac i-a permis Craiovei să aducă şi fundaşii laterali în preajma careului. Dănănae centrează în 7 metri, Dina bagă capul şi face 2-1. Piţurcă răsuflă uşurat şi mai obţine trei puncte care aduce Europa League mai aproape.

VEZI AICI COMENTARIUL LIVETEXT AL MECIULUI

În minutul 80, Dina înscrie cu o lovitură de cap din şase metri după o centrare din dreapta a lui Dănănae.

În minutul 71, Dorel Stoica reia cu capul pe lîngă poarta lui Bălgrădean o centrare trimisă în marginea careului de Mihai Costea.

În minutul 67, Maftei preia bine în centrul careului, însă şutul său este dezamăgitor.

În minutul 50, Craiova beneficiaza de un penalty dupa un henţ în careu al lui Mehmedovici. Gargorov este cel care execută şi aduce egalarea pentru formaţia lui Piţurcă.

În minutul 34, Dinu Todoran deschide scorul pentru gazde cu un şut printre picioarele lui Stanca, după o gafă a lui Găman.

În minutul 14, Wobay îl încearcă pe Bălgrădean cu un şut de la 25 de metri, însă portarul Unirii reţine fără probleme.

În minutul 9, Semedo scapă singur cu Stanca, însă portarul Craiovei iese bine şi respinge.

UNIREA:

Bălgrădean - Blay, E. Nicu, Mehmedovici, Muşat - Art. Karamian, Muzac, Maftei, Todoran, Goge - Semedo

Rezerve: Sîrbu, Fl. Matei, Tosca, L. Filip, Bîtfoi, Arm. Karamian, V. Lupu

CRAIOVA:

Stanca - Dănănae, Găman, Ciucă, Bărboianu - D. Stoica - Wobay, Dilevksi, Gargorov, Dina - Al. Piţurcă

Rezerve: S. Lung Jr, D. Lopes, Ologu, M. Costea, Buleică, Gîngioveanu, Firţulescu

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (140)
duk30ne
duk30ne  •  01 Noiembrie 2010, 23:28

pana la urma suntem singura echipa care a invins in deplasare etapa asta, conteaza foarte mult, fara piti nu stiu unde eram acum, daca cu echipa asta ne batem pentru EL atunci tare mi-e frica la anu sa nu defilam prin campionat.. forza stiinta!

valh
valh  •  01 Noiembrie 2010, 22:59

Incep sa moara "granzii", avem 6 puncte de locul 2! Pericol.

alinusu32
alinusu32  •  01 Noiembrie 2010, 22:22

Bv baietii asa va vrem..sa moara cainii de ciuda...Abia asteptam cupa..O sa va dam acolo..unde va doare..in groapa..:))

Vezi toate comentariile (140)
Comentează