FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA

Victor Piţurcă le-a explicat jucătorilor de ce pleacă dacă nu se găsesc bani: "N-aş putea să vă mai privesc în ochi"

Articol de - Publicat joi, 16 decembrie 2010 00:00

Piţurcă i-a înştiinţat pe jucători că se va retrage dacă pînă la finele lui ianuarie clubul nu va face rost de bani.


Victor Piţurcă le-a dat programe individuale de pregătire fotbaliştilor, a stabilit cantonamentele de iarnă şi va fi prezent la reunirea de pe 12 ianuarie, însă a răsturnat clepsidra. E hotărît să nu plece cu echipa în stagiul de pregătire din Turcia, care va începe pe 28 ianuarie, dacă nu se va face rost de bani. "«Fără bani voi fi nevoit să mă retrag, n-aş putea să mai vin în faţa voastră şi să vă privesc în ochi» ne-a spus nea Piţi la ultima discuţie, înainte să intrăm în vacanţă", a precizat pentru GSP unul dintre juveţi.

Solidari cu Piţi
Managerul general se bucură de susţinerea totală a vestiarului, iar jucătorii vor să facă tot ce depinde de ei să-l păstreze alături. În semn de solidaritate, alb-albaştrii s-au vorbit între ei să nu depună deocamdată memorii pentru a deveni liberi, chiar dacă ieri s-au împlinit fix trei luni de cînd nu şi-au mai primit ratele contractuale, iar regulamentul le-ar permite să se adreseze Comisiilor.


"Poate vine Moş Crăciun cu vreo desagă plină de bani, cine ştie!? Anul 2011 e capital pentru viitorul Universităţii!"
Victor Piţurcă, manager general U Craiova

"Florin Marin a urmărit cîţiva jucători din Portugalia pe care am fi vrut să-i aducem. Deja pe unii i-am pierdut din cauza crizei financiare, au ales alte echipe"
Victor Piţurcă, manager general U Craiova


Şoavă atacă
Mijlocaşul Florin Şoavă continuă războiul cu Ştiinţa pentru recuperarea datoriei de 90.000 de euro pe care clubul din Bănie o are la el. "Regulamentul a fost încălcat, Ştiinţa nu trebuia programată cu CFR! Cristescu am văzut că m-a făcut nesimţit la televizor. El nu ştie decît patru expresii: sîntem proştii proştilor, scoatem echipa de pe teren, am fost furaţi de arbitri şi, referitor la jucătorii care nu şi-au primit drepturile, că au făcut 20 de duşuri la Craiova şi că au luat foarte mulţi bani", a acuzat Şoavă la Digi Sport.

"A fost fantastic!"
Stoperul Valerică Găman exultă după ce a jucat marţi seară 30 de minute în echipa prietenilor lui Zidane şi Ronaldo în meciul de caritate de la Atena cu Olympiakos. "A fost fantastic! La 24 de ore de cînd am primit invitaţia, m-am trezit printre cei mai mari jucători ai lumii. Îi mulţumesc lui Gică Popescu, n-aş fi putut primi un cadou mai frumos de Crăciun!", a spus fotbalistul oltean.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (3)
iohannfus
iohannfus  •  16 Decembrie 2010, 10:15

hopa ... articol-articolas despre Piti si Craiova, iar pleaca Piti ? iar un scandaluţ ? iar o rîcã micã ? pai se putea ?! tocmai jesepe-ul plin de profesionalism cu Samuila in frunte, cu editorialistul Naum pe metereze si cu cohorta de trepadusi roiind prin cantonamentul Craiovei sa nu arunce bomba ?! ma si miram ... totusi ieri Piturca a dezmintit va pleca de la Craiova fiindca are un proiect serios dar aia nu e stire ... behe he he heeeee !!! nu va traduc ca voi stiti limba asta oitzelo

mix23
mix23  •  16 Decembrie 2010, 09:46

Au inceput si javrele sa behaie, ce ciudat. Lasa ca are gtija ciobanul sa va lege, eventual va duce si pe voi in padure impreuna cu cel mai bun prieten al lui(finul de), javra javrelor. PS: MAR$H

aleargaaaaadinaaaaa
aleargaaaaadinaaaaa  •  16 Decembrie 2010, 04:50

Lasa bah bine ca o duc ai tai bine...deci...echipa ta merge penibil si tu iti dai cu parerea despre Craiova...?Trebuie sa te deranjeze foarte tare aceasta echipa.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează