FOTBAL  »  Superliga  »  U CRAIOVA - STEAUA, DUMINICĂ, 27 FEB, ORA 20:30, DIGISPORT ŞI LIVETEXT GSP.RO

Victor Piţurcă "Mă uit la meci, dar nu mă interesează rezultatul!"

La meciul tur, Piţurcă a stat pe banca Stelei Foto: Alex Nicodim
La meciul tur, Piţurcă a stat pe banca Stelei Foto: Alex Nicodim

Articol de - Publicat duminica, 27 februarie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 26 februarie 2011 21:19

Victor Piţurcă nu are mari aşteptări de la deby-ul din această seară: "Steaua pare în uşor avantaj, dar cred că meciul va fi decis de echipa care va greşi prima"

A stat pe banca Stelei la meciul din tur, cînd roş-albaştrii au cîştigat cu 2-1. Iar dacă meciul de diseară s-ar fi jucat aşa cum era programat, adică la finalul anului trecut, atunci Piţurcă ar fi fost încă tehnicianul oltenilor. S-a certat cu Becali, iar acum e în război cu Mititelu, însă nu va fi nici fanul Stelei şi nici al Universităţii diseară.

- Domnule Piţurcă, cum vedeţi meciul de duminică seară?
- Care meci?

- Universitatea Craiova- Steaua. Veţi merge la patidă?
- Sincer, nu aştept acest meci cu nerăbdare! Ce să caut pe stadion, mă voi uita la televizor, însă nu are o miză specială pentru mine.

- Este vreuna dintre cele două echipe favorită?
- Teoretic, Steaua pare în avantaj. Văd un meci echilibrat pentru că Universitatea va juca în faţa propriilor suporteri. Cred că echipa care va marca prima, se va impune. Roş-albaştrii vor să rămînă în luptă acolo sus, iar Universitatea trebuie să se salveze. Ţinînd cont că sînt foarte multe orgolii la mijloc, atunci cred că va fi un meci interesant.

"Fanii Craiovei să vină la meci pentru echipă!"

- Apropo de suporteri, cei ai Universităţii spun că vor boicota meciul. Dumnevoastră ce le-aţi sugera?
- Eu le spun să susţină cauza Craiovei! Aşa este cel mai normal. Ştiu că oamenii s-au săturat de Mititelu şi au dreptate atunci cînd îl contestă. Ei trebuie însă să fie prezenţi pe stadion pentru echipă, nu pentru conducere. În trecut, erau momente în care nu-i înţelegeam pe fanii olteni care-l contestau pe Mititelu, însă e clar că omul acela nu are ce căuta în Bănie. Nu e vorba doar că nu are potenţa financiară pentru a susţine o echipă ca a Craiovei, acolo sînt foarte multe alte probleme.

- Patronul Craiovei continuă să vă acuze de situaţia în care e echipa, de fuga lui Bărboianu şi a lui Găman.
- Mititelu să nu uite cum se ruga de mine să vin la echipă. El ce să mai zică acum, vede toată lumea în ce stare a dus Universitatea şi caută vinovaţi. Îmi pare rău să o spun, dar echipa asta abia o mai duce.

"Nu ţin nici cu Steaua, nici cu Craiova!"


- Suporterul cărei echipe veţi fi?
- Eu nu sînt suporter! Nu ţin nici cu Universitatea, nici cu Steaua, nu mă interesează cine va cîştiga. Mă uit la meci pentru că m-am uitat la toate jocurile din acest început de retur, însă îl voi privi la fel ca pe Rapid-Urziceni.

- Aţi antrenat ambele echipe, cine are fotbalişti mai buni?
- De la meciul tur, cînd eram la Steaua, au intervenit destule modificări în Ghencea. Sînt mulţi jucători noi, nu ştiu exact valoarea lor. La fel e şi la Craiova, unde au fost multe convulsii, iar echipa a suferit multe modificări.

- Cum credeţi că va fi meciul?
- Depinde de strategiile antrenorilor. Eu cît am fost pe bancă la Universitatea, am adoptat mereu un stil ofensiv, iar asta ne-a costat, mai ales în disputele de pe propriul teren. Şi la Steaua aplicam aceeaşi strategie, însă timpul a fost prea scurt pentru a-mi impune în întregime ideile.

56 de zile a durat mandatul din vara trecută al lui Victor Piţurcă pe banca Stelei. El a plecat după un conflict cu Gigi Becali

143 de zile a condus Piţurcă Universitatea Craiova. Totul s-a încheiat după un conflict dur cu Adrian Mititelu

Piţurcă la Steaua în tur
3 meciuri 2 victorii 1 remiză 0 înfrîngeri

Piţurcă la Craiova în tur
13 meciuri 5 victorii 2 remize 6 înfrîngeri

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (22)
show.robinho
show.robinho  •  27 Februarie 2011, 15:49

Am si yo o intrebare pt. cei de la GSP daca nu va supartati , Cum puteti numi acest meci un derbi ? Cand craiova na mai castigat in fata Stelei de 9 ani ? Toate Meciurile Ligi I , sunt numite derbiuri ? Multumesc ,

calin_bluelion
calin_bluelion  •  27 Februarie 2011, 15:44

CEARTA-TE CU MITITELU CAT VREI TU,DAR LASA ECHIPA IN PACE,NU O IMPINGE SPRE LIGA 2!!!FORZA STINTA!!!

costacurta
costacurta  •  27 Februarie 2011, 14:28

1-2, scor final.

Vezi toate comentariile (22)
Comentează
Close