FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - ASTRA 4-1

VIDE Patronul Astrei atacă dur arbitrajul: "Istvan Kovacs poate fi campion mondial la şmecherie"

Istvan Kovacs
Istvan Kovacs

Articol de GSP - Publicat sambata, 13 septembrie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 13 septembrie 2014 23:47

Astra a încheiat şirul de victorii în Liga 1, după ce a pierdut cu 4-1 în faţa lui CFR Cluj, iar giurgiuvenii se declară nemulţumiţi de arbitrajul lui Istvan Kovacs, mai ales că formaţia lui Daniel Isăilă a văzut două cartonaşe roşii.

"Prea multe de spus nu sînt după un asemenea joc, ne-am bătut singuri. Cred că toate golurile le-am făcut cadou. N-am avut luciditate. După pauză am reuşit să revenim în joc, dar au apărut cartonaşele.

E al doilea joc cînd cîştigă cu doi oameni în plus. Şi-au atins scopul. Mă opresc aici, vă las pe dumneavoastră să analizaţi. Cei de la Cluj merită victoria. Sînt sigur că îi voi aduce cu picioarele pe pămînt pe băieţi pînă la meciul cu Zagreb", a spus Daniel Isăilă la Look tv.

Şi Ioan Niculae, patronul Astrei, îl atacă dur pe arbitrul partidei şi spune de acesta că ar putea fi campion mondial la şmecherie.

Am avut greşelile noastre, dar eu în viaţa mea nu am văzut un arbitraj atît de şmecheresc! Dacă ar fi un campionat mondial pentru şmecherie, Kovacs ar fi în primii trei, poate chiar pe primul loc.

A fost un arbitraj la intimidare. Am primit galbene pe bandă rulantă, încă din primele minute. Nu am crezut că poate să fie atît de şmecher. Toată maniera de arbitraj a fost împotriva noastră. Pentru acţiuni similare, la ei se întorcea cu spatele. Kovacs credeam că e un arbitru bun, dar a fost o mare dezamăgire“, a spus Ioan Niculae pentru Fanatik.

Iuliu Mureşan, preşedintele CFR-ului, a dat replica la acuzaţiile giurgiuvenilor: "E normal ca ei să fie supăraţi, dar arbitrajul a fost corect"

Niciodată CFR Cluj nu a pierdut cu Kovacs la centru in Liga 1, 9 jocuri - 5 victorii - 4 remize. În ultimele 3 etape, ardelenii au beneficiat de 5 eliminări în rîndul adversarilor.

Vezi VIDEO cu eliminarea lui Ben Youssef

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (249)
younes
younes  •  16 Septembrie 2014, 07:36
Postat de mandpv964 pe 15 Septembrie 2014, 23:00

Esti slabut amice la historia neamului romanesc,da slab rau!Stie domnu yunes cand minoritatea germana a fost la apogeul ei numericeste?Pai iti spun eu -in perioada interbelica cu vreo 700 mii de nemti -care nemti au fost adusi aici pe la 1250 de primii regi catolici unguri(care un pera erau hunguri ci din casa de Anjou)sa pazeasca coltul ala de Dacie unde se asezasera hunii ,putini numericeste dar barbari si cruzi furand pamantul bastnasilor.Care or fi fost aia de un aveau incredere hunii sa le pazeasca cucerirea?Slab amice ,un mai comenta si un-ti mai pune sigla Petrolului!Dupa cum scrii esti hungurean.

Nu am înțeles ce nu e corect in ce am scris eu. Regii unguri au cerut ajutor la austrieci care i-au mobilizat pe sași sa vina in Transilvania, aveau tot interesul ca Viena sa aibe liniște la răsărit in perioada in care ultimule popoare migratoare veneau dinspre Asia. Casele regale sunt înrudite intre ele deci care e problema la istoria romanilor pe care o stiu?! Oricum partea cu istoria asta nu vad unde sunt romanii (sau cum se numeau ei atunci) care la acea data nu prea erau prin zona, care se ascundeau prin munți. Iar chestia cu ungurul ai dat-o in bara!

mandpv964
mandpv964  •  15 Septembrie 2014, 23:11
Postat de afc13 pe 14 Septembrie 2014, 15:30

Extraordinar, mai tu esti istoric asa-i? Stii istoria pe de rost... sau poate ai fost prezent? EEE, nu puteai fi prezent ca inca nu erai pe nicaieri, dar nu numai tu ci si multi altii, care cred ca au radacinile pe aici. Nu, dragule, nu ati cotropit pe nimeni, pt ca nu aveati armata, nu aveati stat si nici natiune. Erati o populatie simpla care plimba turma pe aici-pe acolo si usor usor ati ajuns si in Transilvania. Din sudul Balcanilor. Asta e realitatea care stiu ca doare, dar din pacate nu-l poti schimba!!!

He ,he in schimb plimbarea vostra a fost muuuult mai lunga !Din curu Asiei taman in campia panonica!Adevarul ca e un pic enigmatic de cum a rezistat si s-a mentinut insula asta de latinitate da prefer o enigma europeana decat o certitudine asiática!

mandpv964
mandpv964  •  15 Septembrie 2014, 23:06
Postat de ungurul_vesel pe 14 Septembrie 2014, 14:53

Pai in razboi ai impresia ca oamenii fc dragoste intre ei si care cedeaza primul e invinsul? Un caz muuult mai recent "Tanara japoneza violata si ucisa in bataie de un roman"- si acuma ce sa interleg ca toti romanii sunt criminali prin definiutie? Omul ai nevoie de ajutor.

Bai veselule la Tg Mures un era nici-un razboi!Si nici la Ip ,nici la Traznea,Huedin samd!Va credeti subtili?O-ntoarceti cum va comvine?Cea mai ipocrita natie neadaptabila in Europa.

Vezi toate comentariile (249)
Comentează