FOTBAL  »  Superliga  »  CFR - PETROLUL 0-1

VIDEO Bine că n-a dat scris » Promisiunea lui Eugen Trică a fost încălcată de la primul meci al CFR-ului, 0-1 cu Petrolul

Articol de - Publicat luni, 23 martie 2015 00:00 / Actualizat duminica, 22 martie 2015 23:08

Trică a ajuns la 7 meciuri fără victorie la CFR, asta după ce în preziua jocului anunţa că e convins că echipa sa va cîştiga şi că, mai mult, nu va mai pierde pînă la finalul sezonului


CFR - Petrolul încă mai sună în capul microbistului român a derby pentru titlu. Din păcate, în doar o jumătate de an lucrurile s-au schimbat diametral. Nici una dintre cele două formaţii nu mai poate evolua în Europa, iar clujenii mai sînt acum şi "lanterna roşie"! Mai mult, dacă vor continua la fel s-ar putea ca nici cele 24 de puncte pe care speră să le recupereze la TAS să nu o mai salveze de la retrogradare.

Click aici pentru VIDEO!

Sîmbătă, Eugen Trică a venit la conferinţa de presă şi a pozat într-un antrenor sigur pe el şi pe calitatea echipei sale: "Vizavi de meciul de duminică, cu Petrolul, vreau să notaţi încă de acum: CFR va obţine prima victorie din acest sezon! Vă dau scris, noi o să cîştigăm duminică, o să luăm cele trei puncte şi vă dau scris şi că echipa asta nu va mai pierde pînă la finalul campionatului!".

Numai că ambiţia lui Trică a rămas în sala de conferinţe, nu s-a mai văzut şi în atitudinea elevilor săi. CFR-ul a rămas aceeaşi trupă fără orizont, fără soluţii în atac, care construieşte greu şi paseză nuami de-a latul terenului. Nici Petrolul nu a strălucit, mai ales în repriza secundă, cînd Teixeira se afla pe bancă, după ce Rednic l-a schimbat la pauză pentru că se temea ca portughezul să nu încaseze cartonaş roşu.

Prostia lui Mincă
Golul a venit după o tîmpenie a lui Mincă. Portarul gazdelor a dat pe pămînt cu Astafei în propriul careu, iar "centralul" Radu Petrescu a dictat corect lovitură de pedeapsă. Teixeira a executat şi a mai adus "lupilor" încă trei puncte în acest sezon.

În partea secundă, CFR-ul a căutat egalarea aşa cum un pescar amator speră să prindă monstrul bălţii, fără a crede prea mult în forţele proprii. Un singur şut pe poartă a mai fost, cel al lui Tade (68), cînd Pecanha i-a salvat pe prahoveni.
Nici oaspeţii n-au mai arătat nimic, mulţumindu-se să apere avantajul firav de pe tabelă. Le-a ieşit şi au plecat cu toate punctele, iar Trică s-a felicitat probabil că nu a pus pe hîrtie promisiunea făcută sîmbătă.


Iar a cedat genunchiul
Ciprian Deac a rezistat aseară pe gazon doar 19 minute, după care a cerut schimbare, iar Trică l-a înlocuit pe Chanturia. Căpitanul CFR-ului s-a prăbuşit pe gazon în urma unui duel cu Teixeira, a încercat să mai joace, însă după două minute a fost nevoit să părăsească gazonul. Deac a acuzat dureri la genunchi drept, acelaşi la care a mai fost operat de două ori. Teixeira şi colegii săi l-au îmbrăţişat şi l-au aplaudat pe Ciprian, care a plecat la cabine cu lacrimi în ochi.

656141-caseta.jpg

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
sibelius
sibelius  •  23 Martie 2015, 14:04
Postat de daniaania pe 23 Martie 2015, 12:24

Se pare ca multi doresc sa dispara echipe cu nume si palmares...fotbalul romanesc este pe faras. Nu mai exista investitori pt. asta..

Patronii sunt cei care doresc disparitia echipelor.

varanga53
varanga53  •  23 Martie 2015, 13:47

Oare nu tot panarama de Petrescu a arbitrat si celebrul meci de la Sibiu cu golul anulat pentru asa-zisul fault la portar ? Acum "si-a luat revansa" ! Acum a inscris omul care nu trebuia sa mai fie pe teren ! Pacat ! Mai ales pentru galeria care este , dupa parerea mea , cea mai frumoasa si civilizata din tara !

daniaania
daniaania  •  23 Martie 2015, 12:24

Se pare ca multi doresc sa dispara echipe cu nume si palmares...fotbalul romanesc este pe faras. Nu mai exista investitori pt. asta..

Vezi toate comentariile (8)
Comentează