FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI - CFR CLUJ 2-2

VIDEO Blestemul CFR » Gigi Mulțescu a ratat la mustața prima victorie contra clujenilor, 2-2

Lopez a stabilit scorul final dintr-un penalty inexistent
Lopez a stabilit scorul final dintr-un penalty inexistent

Articol de - Publicat duminica, 08 noiembrie 2015 00:00

Voluntariul lui Mulțescu a jucat ireproșabil împotriva CFR-ului mai bine de o oră, însă golurile lui Lopez l-au făcut pe tehnician să rateze prima victorie din carieră împotriva feroviarilor.

Ciudată echipă este CFR-ul! Iubitorii Premier League cu siguranță văd în trupa lui Francisc Dican un fel de Arsenal de România. Habar n-ai la ce să te aștepți de la ea. Poate bate pe oricine și poate pierde cu oricine.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Evident, după o victorie cu Steaua, 2-0, te așteptai la un succes în pași de defilare. Dar clișeul "efectul Gigi Mulțescu" începe să se confirme. Explozivi în flancuri, duri în centru și eficienți, sau aproape eficienți, în față.

Voduț a marcat, ce-i drept, dar a mai avut două ocazii mari la fix următoarele faze de după gol: o dată s-a evidențiat Marc, iar altă dată mingea a fost mai aproape de peluză decît de poartă. E clar, dacă te-ai săturat de Liga 1, uită-te la Voluntari! Echipa asta nu știe să se apere. În sensul bun!

Mulțescu a făcut o schimbare de 75 de ani, Pancu contra Todoran, și 2-0 s-a făcut imediat. Novac a ales să nu rupă poarta de pe 16 metri: l-a fixat pe Marc și elegant a trimis lîngă bară. Părea un vis pentru ilfoveni.

Beleck a luat repede mingea din plasă și s-a dus la centru. CFR-ul a avut din nou noroc cu Lopez. Certitudinea iberică a marcat cu capul, apoi a egalat din penalty. Unul inexistent, dar ardelenii și-au luat punctul.

Penalty inexistent

Dragoș Balauru, portarul ilfovenilor, a ieșit la marginea careului în întîmpinarea lui Jakolis, iar atacantul croat s-a prăbușit în suprafața de pedeapsă. "Centralul" Adrian Comănescu a dictat penalty, însă reluările au demonstrat că nu a fost nici vorbă de contact. Lopez a luat balonul și a adus un punct grație acestei gafe.

Meciul de adio

Meciul dintre trupa lui Gheorghe Mulțescu și clujeni a avut și o conotație specială pentru gazde. A fost ultimul meci pe care ilfovenii l-au disputat pe stadionul din Ștefan cel Mare, urmînd ca partida următoare de "acasă", chiar împotriva lui Dinamo, să o dispute pe arena din Voluntari. Noua casă a Voluntariului a suferit modificări în tot acest timp pentru a se ridica la cerințele Ligii 1.

"Sîntem nişte idioţi! Eu vorbesc, eu aud! Trebuia să fie 5-0 la pauză la cîte ocazii am avut! Nici vorbă de penalty! A fost o ruşine de meci, dar dacă sîntem fraieri, ce să faci?!"
Gheorghe Mulţescu, antrenor FC Voluntari

3 egaluriși 5 înfrîngeri a înregistrat Mulțescu în carieră contra CFR-ului

voluntari cfr 2 2

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
luisharcsa
luisharcsa  •  08 Noiembrie 2015, 20:54
Postat de Razvan Banciu pe 08 Noiembrie 2015, 13:28

pe ochii tăi și pe familia ta că a fost penalti! nu ți-ar fi rușine...

A fost,si daca nu ai fi plin de ura ,si d\subiectivism ai recunoaste si tu.Cred ca ar fi prea mult sa cer de la tine un pic de bun simt si respect.

1460343694261358
Florian Ene  •  08 Noiembrie 2015, 18:08

Sa se mai termine odata cu echipe din astea RASARITE DIN HAZNAUA CORUPTILOR ....coruptilor si hotilor.....prin orice comuna cu mafioti ,hop echipe de liga 1...pandelasul...asta jucat stil STRAMBERANU FIREA in ritm de cica mare senatoare ..pe unde se trag ..itele..un ***...agramat pe la chiajna...dar cu potenta..de a angaja ..MERCENARI....au facut un fotbal de ***...traditia ..de la CLUJ,PITESTI ,RAPID....FARUL...ARAD.....si altele ,,batjocorite de EPIGONIILE atea!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1086869841329545
Razvan Banciu  •  08 Noiembrie 2015, 13:28
Postat de luisharcsa pe 08 Noiembrie 2015, 11:42

"Centralul" Adrian Comănescu a dictat penalty, însă reluările au demonstrat că nu a fost nici vorbă de contact. ***?Jurnalist facut la apelul bocancilor.Ma ,voi chiar vredeti ca toti sunt orbi si pot fi manipulati?A fost contact prelungit,tragere in prima fazasi impingere dupa.Dar voi astia platiti *** si orbiti de ura nu veti vedea numai ce vreti voi.

pe ochii tăi și pe familia ta că a fost penalti! nu ți-ar fi rușine...

Vezi toate comentariile (6)
Comentează