FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - CS U CRAIOVA 0-0

VIDEO Brand şi Brandan » În ciuda problemelor financiare, CFR Cluj termină turul pe podium, după 0-0 cu CS U Craiova

Articol de GSP - Publicat luni, 08 decembrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 08 decembrie 2014 17:50

Reputaţia CFR-ului şi bugetul care sfidează criza al lui CSU au produs un meci egal. Clujul încheie pe podium un an în care a discutat mai mult despre bani decît despre meciuri


CFR îşi respectă renumele pe care şi l-a construit în ultimul deceniu. Şi afectat de cele mai grave probleme economice din era Paszkany, clubul încheie decent anul, măcar ca poziţie în clasament. Felgueiras şi colegii lui vor petrece iarna gîndindu-se tot la data la care ar putea să vină salariile restante, dar locul de pe podium îi mai încurajează pe ardeleni să spere că situaţia se va ameliora.

Click aici pentru VIDEO!

Băluţă vs Chanturia
Neplătite de luni bune şi preocupate de tot felul de proteste de-a lungul acestui tur, vedetele Clujului rămîn capabile să producă un fotbal bun, raportat la nivelul campionatului românesc. Felgueiras e tot Felgueiras, un portar de top 3 în Liga 1, şi a blocat-o pe Universitatea în momentele cele mai bune ale formaţiei cuplului Cârţu&Săndoi. Băluţă a ratat ocazia să materializeze clipele de superioritate oltenească, Chanturia a răspuns la poarta opusă.

Somn uşor, Costea!
Gruzinul e tehnic, dar cam haotic şi nu foarte implicat în joc, dar atunci cînd are mingea îşi demonstrează calitatea. Chanturia bate o lovitură liberă de la 35 de metri şi trimite mingea spectaculos în transversală. Bălgrădean e şi el uimit de îndrăzneala şi de execuţia ex-sovieticului, portarul sare contratimp şi doar însoţeşte cu mîna balonul care loveşte bara. Chiar şi aşa, fără ambiţie exagerată, Giorgi Chanturia pare un jucător combativ dacă îl compari cu Florin Costea! Olteanului i-a mai rămas doar numărul 10 de pe spatele tricoului, e ultima dovadă care mai vorbeşte despre un fost star al Craiovei. Florin abia dacă atinge mingea şi părăseşte terenul huiduit de spectatorii care se presupune c-ar trebui să-l încurajeze. Fanii trebuie să-şi fi pierdut şi ei răbdarea cu un fotbalist ce nu mai pare în stare să-şi recapete forma din trecutul de graţie.

Banii aduc fericirea

Craiova a irosit în prima parte cîteva şanse importante, apoi a petrecut-o pe a doua ţinînd de remiză. Săndoi şi Cârţu au betonat defensiva cu o schimbare cu un sfert de oră înaintea finalului, stoperul Kay în locul creativului Ferfelea, un mesaj cu care întregii echipe i s-a transmis că punctul e mulţumitor. Şi chiar este. Un club înfiinţat acum un an şi jumătate începuse dezastruos campionatul, nu ai fi zis că e în stare să se menţină în prima ligă, dar a revenit spectaculos şi încheie 2014 pe locul 6, aproape chiar de primele 3! CSU e proba că banii au o influenţă mult mai importantă în clasamentul la zi decît au brandul şi tradiţia. În spatele oltenilor nu demult fondaţi există trei foste campioane: Dinamo, Oţelul şi Rapid.

644141-caseta-cfr-csu.jpg

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (12)
takanonanu
takanonanu  •  23 Decembrie 2014, 21:30
Postat de olteniacus pe 08 Decembrie 2014, 09:11

TG.MURES e mai echipa decat CRAIOVA, a dovedit si in B si acum in A cand a terminat turul pe locul 5 cu 1 punct peste Craiova. daca Craiova cauta un model in Romania e cel de la Tg. Mures, OLTENIA "U" CRAIOVA sa se cheme sa mai lase Universitatea si Stiinta la facultate nu la fotbal si sa reprezinte regiunea in acest sport/sporturi. Bine a zis Craioveanu sute de mii- milion de olteni, la Craiova trebuie altceva si asta s-a vazut demult chiar din anii de glorie, i-a lipsit ceva si atunci OLTENIA sa se cheme si sa joace si in rosu, ca sa castige mai mult

Dar ce bei fratele meu, cum dau cu ochii de tine numai aberatii gasesc ?

craioveanu91
craioveanu91  •  08 Decembrie 2014, 15:20
Postat de stiintacv pe 08 Decembrie 2014, 14:57

de ce nu se semneaza cei care scriu articole defaimatoare la adresa clubului sportiv univ craiova? dati dovada de lasitate !

scla vii stelei , lingai din aia de se duceam la palat cand se basea becali hop si ei . ce sa le ceri

stiintacv
stiintacv  •  08 Decembrie 2014, 14:57

de ce nu se semneaza cei care scriu articole defaimatoare la adresa clubului sportiv univ craiova? dati dovada de lasitate !

Vezi toate comentariile (12)
Comentează