FOTBAL  »  Superliga  »  CEAHLĂUL - OŢELUL 0-1

VIDEO C&C show » Partida dintre Ceahlăul şi Oţelul a fost animată şi decisă de Florin Cernat şi Cristian Cristea

Articol de - Publicat duminica, 23 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 22 noiembrie 2014 23:22

Cernat şi Cristea au făcut show pentru moldoveni, care s-au impus mult mai categoric decît o arată scorul, după o evoluţie încîntătoare în deplasarea de la Piatra Neamţ.

Oţelul începe să semene cu Oţelul din perioada Ewald Lienen. Deşi se află într-o zonă periculoasă a clasamentului, joacă extrem de spectaculos. Ca o echipă ce nu are ce pierde, doar că gălăţenii nu se află într-o astfel de situaţie.

VIDEO: Vezi AICI golul!

Trio-ul Cernat-Cristea-Popa a fost absolut devastator la Piatra Neamţ. Dacă de ratări s-a ocupat Popa, Cernat şi Cristea au făcut absolut tot ce au vrut în teren. Cristea a jucat impecabil, a avut două bare, însă Oţelului îi lipsea ceva. Şi aici a intervenit Cernat.

Cu o tehnică sclipitoare, "decarul" moldovenilor a driblat doi jucători şi a trimis o pasă filtrantă perfectă pentru Cristea, acesta trimiţînd în poartă fără probleme. Ocaziile au fost doar ale oaspeţilor, dar nu acesta a fost cel mai important lucru din meci.

E o plăcere să priveşti o asemenea echipă, care a trecut prin probleme mari, revenind la un asemenea nivel. Cu siguranţă este şi mîna lui Selymes. Echipa combină, traseele se văd şi cei mai cîştigaţi pot fi doar spectatorii.

La Galaţi s-a plătit un salariu în această săptămînă. Echipa joacă încîntător. Brusc, Oţelul a devenit una dintre cele mai interesante echipe din campionat.

"Acesta a fost cel mai important joc pentru mine, am cîştigat şi nu mai sîntem pe ultimul loc. Toată lumea ne vede retrogradaţi, dar eu ştiu ce jucători am şi cum muncim. Am încredere că ne vom salva" (Tibor Selymes, antrenor Oţelul)

"Am făcut o partidă slabă, Oţelul a fost superioară, e o echipă în ascensiune. Nu am mai cîştigat de foarte mult timp, sperăm să luăm cît mai multe puncte în ultimele două meciuri ale anului, la Craiova şi acasă, cu U Cluj" ( Florin Marin, antrenor Ceahlăul)

642303-ceahlaul-otelul.jpg

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează