FOTBAL  »  Superliga  »  OŢELUL - STEAUA 1-2

VIDEO Cine a fost Kasparov? Becali sună, MM rîde, Stoichiţă face schimbările. Costea şi Răduţ, super-cifre

Articol de GSP - Publicat marti, 17 aprilie 2012 00:00 / Actualizat marti, 17 aprilie 2012 01:31

 ♦ Mihai Costea a intrat în locul anemicului Rusescu şi a marcat golul victoriei, în timp ce Răduţ, care l-a înlocuit pe Tibi Bălan, a avut un procentaj incredibil de pase reuşite ♦ Modificările au fost făcute de Stoichiţă sau au fost comandate de Gigi Becali, prin intermediul lui MM Stoica?


Oţelul - Steaua 1-0, la pauză. Steaua nici măcar nu trăsese pe poartă. Oţelul - Steaua 1-2 final, cu o repriză secundă perfectă pentru Tănase şi compania. Ce s-a întîmplat după terminarea primelor 45 de minute şi pe parcursul celei de-a doua reprize pentru ca prestaţia Stelei să se schimbe cu 180 de grade?

Click aici pentru rezumatul VIDEO al partidei!

Costea şi Răduţ, lozuri cîştigătoare
Două modificări de efectiv, care au reuşit să îmbunătăţească prestaţia echipei şi chiar să întoarcă rezultatul jocului. La pauză a fost scos din teren Rusescu şi a intrat Mihai Costea. Mutarea a fost surprinzătoare din două motive. Primul: Rusescu e golgeterul la zi al Stelei, iar Mihai Costea nu mai marcase de peste 4 luni. Rezultatul? Costea a avut cifre incomparabil mai bune ca ale lui Rusescu şi a şi marcat golul care a decis meciul. A doua modificare s-a produs în minutul 66. A ieşit Tibi Bălan şi a intrat Răduţ, acest din urmă avînd un procentaj al paselor reuşite uluitor, de 92 la sută, la fel cum are aproape meci de meci Xavi, în meciurile Barcelonei. Răduţ a adus claritate în joc şi Steaua a dominat, a marcat şi a cîştigat.

"Ştie şi cel care a avut telefonul" :)
Marea întrebare care s-a iscat după meci e cine a gîndit şi a decis cele două modificări. Gigi Becali a făcut o declaraţie care lasă să se înţeleagă că el a comandat rocada Rusescu-Costea. "Doar 6 ochi ştiu cine a făcut schimbarea aceasta: adică eu, Stoichiţă şi cel care a avut telefonul pe bancă", a spus Becali, care a indicat, indirect, că l-a sunat în pauză pe MM şi i-a zis să-i transmită lui Stoichiţă să facă această înlocuire.

MM a izbucnit în rîs
Mai mult, chiar şi managerul Mihai Stoica a avut o reacţie care confirmă că mutarea i-a fost impusă antrenorului. Întrebat la finalul jocului dacă Stoichiţă a fost extrem de inspirat cu schimbarea Rusescu - Mihai Costea, managerul Stelei a izbucnit în rîs.


Prima mutare cîştigătoare: Rusescu - Costea
Rusescu (46 minute) Parametru Mihai Costea (46 minute)
-9 Index Instat 220
0% Dueluri cîştigate 25%
56% Pase reuşite 75%
6 Acţiuni reuşite 19
0 Mingi recuperate 2

A doua mutare cîştigătoare: Bălan - Răduţ
Tibi Bălan (66 minute) Parametru Răduţ (34 minute)
200 Index Instat 213
29% Dueluri cîştigate 33%
81% Pase reuşite 92%
75% Acţiuni reuşite 81%
8 Mingi pierdute 2


"Prin ceea ce a făcut în meciul de la Galaţi, Stoichiţă mi-a demonstrat că e mare antrenor. Îi voi prelungi contractul pentru încă un an"
Gigi Becali, patron Steaua

"Pe Rusescu l-am schimbat pentru că a atins de foarte puţine ori mingea în prima repriză. El e însă un jucător deosebit de important şi o să-l vedeţi titular în meciul următor"
Mihai Stoichiţă, antrenor Steaua

80 la sută a fost procentajul de pase reuşite al mijlocaşilor Stelei în meciul de la Galaţi

77 la sută din duelurile pe care le-a avut Bourceanu în meciul cu Oţelul au fost cîştigate de mijlocaşul Stelei

Tatu a fost MVP-ul meciului
Brazilianul a fost cel mai bun jucător de pe teren, lucru confirmat şi de monitorizarea firmei Instat Football. Are cel mai mare index dintre fotbaliştii lui Stoichiţă, nu mai puţin de 347, şi, în plus, a lucrat faza primului gol, pe care tot el l-a marcat, iar la reuşita lui Mihai Costea, Tatu a fost cel care a pasat decisiv.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (15)
terminatorul2
terminatorul2  •  17 Aprilie 2012, 14:07

Important a fost ca ambele schimbari au fost inspirate iar cei doi au jucat bine .

tzii
tzii  •  17 Aprilie 2012, 13:59

parca stoichita nu a observat si el ca rusescu nu a atins mingea

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  17 Aprilie 2012, 11:57

...da a fost vanzare la pauza ...nu e greu sa te prinzi de asta ...Slughita pleaca in vara ...nu castiga decat meciuri aranjate .

Vezi toate comentariile (15)
Comentează