FOTBAL  »  Superliga  »  MEDIAŞ - CSMS IAŞI 0-1

VIDEO "Comisarul" Pătulea i-a semnat sentinţa Profesorului! » Pustai pe cracă, se pregăteşte Sabău

Pătulea a înscris pentru a doua oară în acest campionat, în 12 meciuri
Pătulea a înscris pentru a doua oară în acest campionat, în 12 meciuri

Articol de - Publicat sambata, 10 noiembrie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 09 noiembrie 2012 23:57

Fostul tehnician al Rapidului e foarte aproape de a prelua banca tehnică a medieşenilor.

Dinastia Pustai la Mediaş e pe cale să se încheie. Nemulţumiţi de parcursul din acest sezon, şefii Gazului vor un aer nou la echipă. Numele lui Neluţu Sabău s-a vehiculat tot mai mult în ultimele zile prin birourile celor care răspund de destinele Mediaşului.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

"Profesorul" a simţit ameninţarea şi a pregătit o formulă superofensivă pentru confruntarea cu Iaşiul. Degeaba! Bud a fost de nerecunoscut, iar Eric nu mai e jucătorul care cîştiga de unul singur partide. Moldovenii i-au provocat frisoane lui Pustai la jumătatea primei reprize. Au avut 4 ocazii mari de gol într-un interval de doar 7 minute. Pleşca a salvat la incursiunea lui Milea (22) şi la şuturile lui Herghelegiu (25, 26), iar Ţigănaşu (29) nu a găsit vinclul din 12 metri. În celălalt careu nici o acţiune periculoasă pînă la pauză.

Inspiraţia lui Ciobi
În partea secundă, datele problemei s-au schimbat. Gazdele au început să preseze constant, dar şuturile lui Bawab (52) şi Astafei (59) nu au avut tăria necesară pentru a-l bate pe Irimia. Moldovenii n-au mai contat în atac, însă s-au apărat bine.

În timp ce tribuna îi cerea demisia lui Pustai, doi jucători introduşi pe final de meci de Ciobotariu au decis soarta meciului în ultimele secunde. Onofraş i-a pasat pe culoar lui Pătulea, care a trimis sub transversală. Acelaşi Pătulea care, acum o lună, la Braşov, irosise trei oportunităţi monumentale şi se alesese cu porecla "Comisarul"!

Gazdele au cerut penalty
În minutul 72, medieşenii au solicitat 11 metri pentru un henţ la Tincu. Vasilache a centrat din banda stîngă, iar mingea l-a lovit, involuntar, în mînă, pe căpitanul ieşenilor. "Centralul" Lucian Rusandu a lăsat însă jocul să continue, ignorînd protestele ardelenilor.

"Poate o să renunţ eu şi se va produce un şoc la echipă. Mă gîndesc la această variantă. Ţin la echipa asta şi aş face orice ca să-i meargă bine" (Cristian Pustai, antrenor Gaz Metan Mediaş)

"Echipa asta e părăsită de toată lumea, iar acest succes e cu atît mai mare!" (Florin Prunea, preşedinte CSMS Iaşi)

536000-medias-csms.jpg

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
mediash
mediash  •  23 Noiembrie 2012, 21:19

ce sa caute Sabau la Gazu? sa retrogradeze echipa ca pe FCM? daca la FCM nu a fost bun, la rapid nu a fost bun...nici la Gazu nu va fi.

goggu
goggu  •  10 Noiembrie 2012, 12:14

ce meci de rahat. se apara tot meciul, simuleaza, trag de timp, faulteaza sin in ultimu minut dau un rahat de gol din ofsaid. sa bagi pl in el fotbal

badeadorian
badeadorian  •  10 Noiembrie 2012, 11:23
Postat de coss73 pe 10 Noiembrie 2012, 11:21

esti cel mai mare LACHII mai tigan di GIULEST I [analfabetule ] popou are mata pupo cu CUR Comentariul tău...

Nu este rapidist omule !!! Tu ti-ai pune nick-ul "cimpanzeul rosalbastru" ???? . Nu vezi ca sigla este pusa doar pentru a atrage injurii contra Rapidului ? Posteaza numai tampenii !!!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează