FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ - CS SEVERIN 1-0

VIDEO Cu dedicaţie pentru doamne » U Cluj a bătut doar cu femei şi copii în tribună, 1-0 cu CS Severin

Buleică a marcat aseară primul său gol în Liga 1, la a 33-a apariție
Foto: Lorand Vakarcs
Buleică a marcat aseară primul său gol în Liga 1, la a 33-a apariție Foto: Lorand Vakarcs

Articol de GSP - Publicat marti, 12 martie 2013 00:00 / Actualizat luni, 11 martie 2013 22:34

"Studenţii" au ieşit pentru moment din zona retrogradării


Universitatea nu moare indiferent de liga în care va juca din sezonul viitor. Imnurile "Slavă ţie, studenţie!" şi "Gaudeamus igitur" au răsunat aseară din piepturile a peste o mie de copii şi mame. Din afara stadionului, scandările pro-U au fost acompaniate de fanii clujeni interzişi două etape pentru incidentele de la meciul cu Steaua.

Click aici pentru rezumatul VIDEO şi FOTO!

Pe teren "studenţii" au avut determinare, dar puţine realizări. Lui Dinu i-a ieşit un voleu din 15 metri, însă mingea s-a scurs milimetric pe lîngă poartă (15). Apoi, "centralul" Radu Petrescu i-a iertat pe olteni de un penalty la preluarea stîngace, cu mîna, a lui Vranjkovici (19). Clujul a atacat în permanenţă, cu fîşneţul Hidişan în prim-plan. Micuţul mijlocaş al gazdelor nu a găsit ţinta în trei situaţii. Prima dată a trimis un şut-centrare la care Dinu a întîrziat (22), după care a trimis două trasoare (31, 39) din afara careului, ce s-au dus în peluză. Oaspeţii au avut prezenţe palide în jumătatea adversă şi nu au reuşit să expedieze nici un şut la poartă în prima repriză.

Eliminarea decisivă
Au avut mai mult tupeu după pauză, iar tonul l-a dat nimeni altul decît Florin Costea. El a expediat primul şut (52) pe spaţiul porţii lui Boşneag şi tot el a reuşit să împingă balonul în plasă (55), dar golul i-a fost anulat corect, pentru ofsaid. Oaspeţii şi-au tăiat singuri elanul. Vranjkovici a luat stupid două "galbene" în decurs de doar 7 minute şi şi-a lăsat echipa în inferioritate numerică.

Amfitrionii au intensificat atacurile, iar Buleică a marcat dintr-un unghi imposibil (65). Apostu a avut două şanse mari de a majora avantajul, iar Boşneag a respins in extremis la lovitura liberă executată de Costea (80).


Galeria a cîntat în afara arenei
Fanii Universităţii rămaşi în afara arenei au urmărit partida pe unul din pereţii peluzei cu ajutorul unui proiector. Aceştia au reacţionat la fiecare fază importantă la poarta grecului Panagopoulos. Suporterii au cumpărat peste 3.000 de "bilete de solidaritate", la preţul de 5 lei fiecare, pentru a-şi ajuta astfel clubul aflat în insolvenţă.

563122-caseta.jpg

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
mihnea80
mihnea80  •  15 Martie 2013, 13:52

Pe viitor, anuntati in oras ca e permisa intrarea copiiilor si a femeilor, ca sa vina lumea. Multi stiam ca-i suspendat 2 etape terenul, nu ca se permite intrarea femeilor. Pacat ca nu s-a anuntat.

dumi67
dumi67  •  12 Martie 2013, 09:55

severinul trebuia sa insiste mai mult dar rosu a fost dat aiurea . eu n-am vazut intentia la hent . arbitru si-a facut datoria discret si exact cand trebuia . pacat , mare pacat

demolarii
demolarii  •  12 Martie 2013, 09:37

Pazkany, Becali, Borcea, Copos, Dragomir si ceilalti oameni de fotbal au ce invata despre ce inseamna fotbalul adevarat...............pasiune doar...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează