FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ

VIDEO / Cum să scapi o victorie printre degete » Lecţia georgiană

Articol de - Publicat miercuri, 26 ianuarie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 26 ianuarie 2011 16:22

Clujenii ar fi putu-o învinge lejer aseară pe Torpedo Kutaisi, dar au ratat pînă au fost egalaţi dintr-o gafă a lui Matache

VEZI AICI REZUMATUL VIDEO

U Cluj continuă seria egalurilor în stagiul turc. Aseară, în al doilea amical al iernii, "şepcile roşii" au remizat, 2-2, cu locul 4 din Georgia, Torpedo Kutaisi.

Ardelenii au început şi au terminat prost partida. Abia a trecut un minut, iar o eroare pe partea stîngă a permis o centrare a georgienilor şi Buhuş, din dorinţa de a scoate mingea din zona periculoasă, a împins-o în propria poartă. Alb-negrii au acuzat şocul primirii unui gol rapid şi stupid. Ce a recuperat Nasser în linia mediană a risipit uşor Păcurar, iar în atac nimeni nu a pus presiune pe poarta adversă. În prima parte, ardelenii au trăit din acţiunile lui Claudiu Niculescu, care a irosit două lovituri libere: prima bătută în zid, a doua, periculoasă, dar portarul advers a fost la post. Incisivitatea lui George Buşcă, talentul lui Păcurar şi atenţia lui Lemnaru au adus golul egalizator, fostul atacant dinamovist înscriind din cădere.

Fotbal bun, dar ineficient
Motivaţi de reuşită, "U" a demarat în trombă în partea secundă, iar Voican a marcat din plonjon după faza concepută pe partea dreaptă (47). De la 2-1 a început şi jocul dezinvolt al alb-negrilor, dar a lipsit clarviziunea şi norocul. Cojocnean a fost aproape de desprindere, după ce mingea a circulat bine pe stînga, la Cristea şi la Tony. Ultimul a mai avut două situaţii bune de a marca, dar le-a aruncat la coş pe amîndouă. Cojocnean a nimerit transversala, iar apoi a venit gafa lui Matache, care a scăpat printre mîini o minge uşoară. Era să se încheie chiar cu înfrîngere pentru români, dar transversala a refuzat, în minutul 85, golul lui Torpedo.

U Cluj - Torpedo Kutaisi (Georgia) 2-2 (1-1)
Au marcat pentru clujeni: Lemnaru (45), Voican (47)
U Cluj - prima repriză: Boşneag - G. Buşcă, B. Buhuş, D. Munteanu, Izvoranu - Nasser - Delgado, Păcurar, Ţene - Cl. Niculescu, Lemnaru.
U Cluj - repriza secundă: Matache - Unguruşan, Abrudan, Pele, Mendy - V. Gheorghe - Cojocnean, Boştină, Ad. Cristea - Voican, Tony. Antrenor: Ionuţ Badea


"Tricoul de titular se cîştigă pe teren, indiferent de nume şi de experienţă. Aştept mult mai mult de la fiecare jucător în parte. Aş fi spus asta şi dacă învingeam"
Ionuţ Badea, antrenor U Cluj

"Este o perioadă de acumulări, vedem unde greşim, ce mai trebuie corectat. Important este ca la începutul sezonului să fim proaspeţi, inteligenţi şi eficienţi"
Claudiu Niculescu, atacant U Cluj

"Sînt fericit pentru golul meu, cred că m-am mişcat bine. Mi-ar fi plăcut să învingem, o să încerc să repet evoluţia mea şi să fiu un nume pentru titularizare"
Andrei Voican, atacant U Cluj

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
vladu84
vladu84  •  26 Ianuarie 2011, 08:04

Nu inteleg de ce acest matache este inca tinut la echipa.Hutan, un portar mai tanar si mult mai bun a fost indepartat din cauza unor gafe din tur. Daca este sa fie corect atunci de ce nu pleaca si matache?

vvv1916
vvv1916  •  26 Ianuarie 2011, 06:52

Cititi Jurnalul de Fotbal pentru opinii sincere si necenzurate despre fotbalul romanesc si international sau despre sport in general. Nu suntem un tabloid, nu promovam scandaluri intre presedinti analfabeti sau cancanuri cu bombe sexy rasuflate. Nu tinem de nici un trust, nu promovam interesele nimanui. Fotbal in stare pura. Mii de cititori ne-au descoperit deja, si continua sa ne urmareasca in fiecare zi. Cautati Jurnalul de Fotbal pe net, nu dam adrese aici, nu e frumos.

paul59
paul59  •  26 Ianuarie 2011, 06:09

matache va baga in b!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează