FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - PANDURII 3-0

VIDEO Dănciulescu dă cu recordurile de pămînt » Are cele mai multe selecţii în Liga 1

Ionel Danciulescu +1   FOTO
Ionel Danciulescu

Articol de - Publicat marti, 02 octombrie 2012 00:00 / Actualizat luni, 01 octombrie 2012 23:29

Dănciulescu împlineşte sîmbătă 19 ani de cînd a debutat în prima divizie. Aseară, l-a ajuns pe Costică Ştefănescu şi împarte cu acesta locul 1 în topul celor mai multe prezenţe în Liga 1, fiecare cu cîte 490


Dănciulescu e numărul 1. Aseară, a mai atins un record. Atacantul de 35 de ani a bifat cea de-a 490-a prezenţă în Liga 1 şi l-a egalat pe liderul acestui capitol, Costică Ştefănescu. "Statistică, eu vreau doar să-mi ajut echipa", a zis "Corbul", căruia îi mai trebuie doar o prezenţă pentru a fi lider absolut, putînd să ajungă la acest deziderat sîmbătă, la Mediaş, contra celor de la Gaz Metan. Danciu-gol a fost folosit iar titular, fiind, mai nou, în graţiile lui Bonetti. Atacantul a celebrat momentul prin înscrierea golului cu numărul 210 în carieră, în Liga 1, fiind al doilea puncheur al României, după Dudu Georgescu (252).

Sîmbătă, golgeterul, de meserie, se pregăteşte pentru o nouă aniversare. Chiar în ziua partidei cu medieşenii, cînd, probabil, va juca meciul cu numărul 491 în prima ligă, va împlini 19 ani de cînd a debutat în eşalonul intern de elită. Şi culmea!, olteanul, la origini, juca pentru Electroputere într-un meci contra "cîinilor", încheiat la egalitate, 2-2.

"Am încercat să ne ridicăm la nivelul pe care îl arăta Cătălin Hîldan pe teren. Măcar într-o seară să fie mîndru de noi. Gîndurile noastre bune se îndreaptă şi către Mister Dinu, un alt simbol al clubului. Sîntem pe un drum bun, am învins o echipă ce joacă fotbal adevărat"
Ionel Dănciulescu, atacant Dinamo

"Trebuie să ne dăm o serie de palme, să ne trezim, am jucat ca o echipă de «C». Dacă vine Steaua la Tîrgu Jiu, face scorul etapei cu noi! Nu ne prieşte să jucăm pe arene mari şi frumoase, elevilor mei le tremură şortul pe ei. Steaua e cea mai bună acum din campionat, cu o clasă peste toate"
Petre Grigoraş, antrenor Pandurii

"Avem moralul ridicat, sperăm să mai legăm cîteva victorii. Nu mă interesează ce face Steaua, unde e. Noi aşteptăm să readucem Dinamo în top, jucăm doar pentru noi"
Cristi Pulhac, fundaş Dinamo

Cristea, nici la 3-0
Andrei Cristea visa să joace aseară, mai ales că n-a mai evoluat la prima echipă de la finele lunii iulie, cînd bifase 29 de minute cu Iaşiul. Cînd a văzut că este sărit de către Bonetti şi la a treia schimbare, fiind preferat Filip, atacantul a venit în zona băncii de rezerve, şi-a smuls maioul de pe el şi-a şutat nervos într-o sticlă de apă plată care a zburat la doi metri de capul antrenorului italian! Fotbalistul s-a potolit cu greu, fiind extrem de abătut. Moldoveanul primise semnale de la tehnician că va avea o şansă cu Pandurii, mai ales că înscrisese în week-end pentru Dinamo II. Cristea ar putea părăsi echipa curînd spre o altă destinaţie.

N-au uitat de Ştiinţa
Fanii lui Dinamo şi ai Ştiinţei au o rivalitate de zeci de ani, dusă, uneori, peste limita admisă, dar "cîinii" n-au uitat de echipa cu care s-au confruntat decenii la rînd. Suporterii roş-albilor au arborat un banner în peluză, aseară: "Pentru noi, Oltenia înseamnă Craiova".

526031-526009-337283-533264820022464-1144540054-o.jpg

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (14)
florinch
florinch  •  04 Octombrie 2012, 19:27

Danciulescu este cel mai prolific atacant de la Dudu georgescu incoace (poate daca Dudu juca acum inscria mult mai putin decat Danciu).Faptul ca nu a reusit sa adune mai multe jocuri la nationala i se datoreaza ranchiunei pe care i-o poarta Piturca desi niciun alt atacant nu a reusit sa inscrie catdanciu-gol.Respect Danciule!

xsfera
xsfera  •  02 Octombrie 2012, 15:23

respect pt Danciu respect ca nu ati uitata de Craiova

gabytzu2
gabytzu2  •  02 Octombrie 2012, 14:36

mi-e dor de N&D....si toata echipa care acum cativa ani ne facea sa golim berile!

Vezi toate comentariile (14)
Comentează