FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - SĂGEATA 1-2

VIDEO De la 1-6 la 2-1 » Săgeata şi-a revenit după umilinţa cu CFR şi a reuşit să se impună la Mediaş

Articol de - Publicat marti, 17 decembrie 2013 00:00 / Actualizat luni, 16 decembrie 2013 23:06

În doar cîteva zile, "marinarii" au parcurs drumul de la umilinţa din Gruia, cu Selymes antrenor, la victoria-bombă de aseară, cu Butoiu antrenor.

Fără Muth, suspendat, fără nu mai puţin de 6 oameni de bază accidentaţi, dar şi fără Markovici, vîndut la Şahtior Karagandi în plin sezon!, Dulca a avut mari probleme în alcătui un prim "11" cît de cît competitiv.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Chiar şi aşa, prima repriză a fost un festival al ratărilor ardelene, Florin Dan, Buzean, Bozeşan şi Tahar preferînd mai mereu execuţii spectaculoase şi ineficiente unor reluări simple, care ar fi dus la deschiderea scorului.

Fără nici o pretenţie în prima repriză, Săgeata s-a galvanizat surprinzător după pauză. A beneficiat de ajutorul consistent al asistentului Gero Szabo, care n-a semnalizat poziţia evidentă de ofsaid din care Munteanu (53) a făcut 0-1!

Bawab i-a băgat puţin în meci pe ai săi (75), după ce a înscris din penalty în stilul Mutu, "scăriţă" peste Panagopoulos, însă Vezan le-a stricat seara gazdelor şi a punctat după alte 4 minute pentru Săgeata: 1-2!

Cum o fi reuşit Gică Butoiu să redreseze Năvodariul în numai cîteva zile, iată unul dintre misterele Ligii 1!

"Doar noi puteam fi în stare să dominăm clar şi să pierdem acest meci!" (Cristian Dulca, antrenor Gaz Metan)

"Sincer, nu mă aşteptam să cîştigăm! Nu puteam face mare lucru, meritul e doar al băieţilor" (Gheorghe Butoiu, antrenor Săgeata)

599217-medias-sageata-1-2.jpg

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
dash.berlin
dash.berlin  •  08 Ianuarie 2014, 13:25

foarte tare frate......

durul
durul  •  17 Decembrie 2013, 23:16

aragazul isi vede de treaba in continuare !a iesit din mocirla in care se zbatea si acum face ce stie mai bine : vinde meciuri ! probabil ca aragazul si ceahlaul asteapta cu nerabdare revenirea tovarasilor de la bistrita pentru reintregirea aliantelor ! toata lumea din LPF stie aceste lucruri dar nu se ia nici o masura !

cristi_steaua2010
cristi_steaua2010  •  17 Decembrie 2013, 17:10

gazeta , cine da la voi notele si cine scrie articolele ? ziar de 2 lei ... 1) VALERIU LUPU are nota si nici nu a jucat ., ( in locul lui a jucat DAVID LOPEZ [ fonsi] ) 2) PETELEU cu o evolutie deplorabila face penalty si primeste nota 6 3) Muzac joaca tot meciul si o face bine , primeste 5 4)Dinu a facut un singur "un-doi" cu Chitu si primeste 6 5)Fl. Dan primeste nota 5 si a mers pe teren tot meciul (a fost si inlocuit cu Bawaab) si lista poate continua..

Vezi toate comentariile (6)
Comentează