FOTBAL  »  Superliga  »  DECIZII

VIDEO Decizie halucinantă a Comisiei de Recurs a FRF! Gabriel Mureşan a fost iertat de suspendarea de 16 etape

Articol de GSP - Publicat luni, 17 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 17 noiembrie 2014 18:12

Comisia de Recurs a Federaţiei Române de Fotbal a luat două decizii incredibile. Azi s-a judecat recursul făcut de ASA Tîrgu Mureş după suspendările date de Comisia de Disciplină în urma partidei cu Steaua din etapa a 12-a (1-0 pentru mureşeni).

Gabriel Mureşan fusese suspendat 16 etape pentru un fault dur asupra lui Rusescu pentru care pe teren luase doar galben, însă azi Comisia de Recurs a desfiinţat hotărîrea luată de Comisia de Disciplină. Practic, mijlocaşul va juca de etapa viitoare fără probleme. VEZI VIDEO CU INCIDENTUL MUREŞAN-RUSESCU!

În schimb, suspendarea de 6 etape a lui Ousmane N'Doye, pentru faultul dur la Keşeru şi eliminarea din acelaşi meci, după fluierul final, rămîne neschimbată!

Rusescu mai joacă la anul

Gabi Mureşan l-a lovit cu cotul în pomete pe Raul Rusescu, provocîndu-i acestuia o fractură de os zigomatic, care a necesitat o complicată intervenţie chirurgicală. Atacantul Stelei va reveni pe teren abia în returul campionatului şi va fi nevoit să poarte o mască de protecţie.

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (234)
tiger91rom
tiger91rom  •  19 Noiembrie 2014, 23:46

Eu sunt curios cati dintre voi ati sarit asa atunci cand Gardos i-a incheiat cariera lu' Bacila...Parca atunci erati toti cu "nici nu inteleg de ce s-a dat rosu"...Dispareti in mm de ipocriti!!!

thefisherking
thefisherking  •  18 Noiembrie 2014, 21:04

Cred ca Muresan si Kovacs ar trebui judecati de cativa suporteri mai matahalosi ai Stelei, undeva pe o alee intunecata...iar pedeapsa sa fie pusa in aplicare tot de catre acestia. Poate ca atunci cei doi vor realiza ca integritatea corporala e mai pretioasa decat stimulentele din gruia.

adrian_hora
adrian_hora  •  18 Noiembrie 2014, 10:37
Postat de bivumu pe 18 Noiembrie 2014, 09:54

Intamplator am auzit aseara de ce a fost contestata decizia de catre mureseni. Atata timp cat arbitrul nu l-a eliminat pe Muresan pt lovire, nu poate fi suspendat. Se ia in considerare proba video doar in situatia in care arbitrul nu a vazut o violenta. De ce ? Pt ca o contestatie nu poate sub nici o forma sa schimbe decizia suverana a arbitrului. In concluzie: daca arbitrul nu te elimina pt violenta, fapta nu exista. Stiu ca e aberant, dar are logica: s-ar muta deciziile din teren, la comisii: 11m, off-saiduri,etc. In situatia asta, eu cred ca arbitrul ramane cel vinovat si trebuie sanctionat ca atare.

rusescu ar trebui sa il dea in judecata pe muresan impreuna cu comisia respectiva si cu federatia romana de fotbal. practic l-a scos din fotbal cel putin 6 luni iar infractorul nu este pedepsit de loc. daca din punct de vedere sportiv nu s-a intamplat nimic atunci sa actioneze pe alte cai. Penal si civil. Macar sa vorbeasca cu un avocat pe tema asta.

Vezi toate comentariile (234)
Comentează