FOTBAL  »  Superliga  »  U CLU - CFR 0-1 (SUSPENDAT ÎN MINUTUL 27)

VIDEO Derby suspendat de fricosul Tudor! » Alt campionat care va fi decis la Comisia de Disciplină

Momentul în care Alexandru Tudor decide să întrerupă meciul +3   FOTO
Momentul în care Alexandru Tudor decide să întrerupă meciul

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 mai 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 09 mai 2012 01:34

Provocaţi de Cadu după executarea loviturii de pedeapsă, "studenţii" şi-au pierdut cumpătul. Bornescu a fost eliminat, iar kinetoterapeutul lui U l-a agresat fizic în tunel pe căpitanul lui CFR. Arbitrul Alexandru Tudor a decis suspendarea partidei şi
deznodămîntul ei se va da vineri la Comisia de Disciplină.

Scene incredibile în derby-ul Clujului! În minutul 26, Cadu a transformat penalty-ul obţinut de Gabi Mureşan şi apoi s-a dus să se bucure în faţa peluzei în care era galeria "şepcilor roşii", sub un potop de steaguri şi obiecte aruncate din tribună! Reacţia căpitanului lui CFR l-a scos din minţi pe portarul Bornescu, care s-a dus către Cadu şi l-a busculat. Imediat o gramadă s-a format în jurul celor doi, împărţindu-se pumni şi picioare.

VIDEO: Vezi AICI incidentele de la U -CFR!

Băncile de rezerve au sprintat către locul incidentului, inclusiv antrenorii. A fost nevoie şi de intervenţia stewarzilor pentru ca Alexandru Tudor să poată dicta primele sancţiuni, cîte un cartonaş roşu către ambii protagonişti, Cadu şi Bornescu. Ultimul a vrut să se răfuiască din nou cu arbitrul Tudor, fiind cu greu convins de observatorul Gheorghe Nedelescu să părăsească terenul! Dacă portarul clujenilor a fost aclamat de întreg stadionul, lusitanul a avut nevoie de protecţie pentru a ajunge la tunelul spre vestiar.

Nebunia kinetoterapeutului
În tunel, a început nebunia. Kinetoterapeutul "studenţilor", Liviu Ciucă, l-a lovit cu pumnul în cap pe căpitanul feroviarilor, omul de încredere al finanţatorului Florian Walter, Dan Tocaci, a sprintat şi el către jucător pentru a-l agresa, moment sesizat de banca feroviarilor. Andone a sărit ca ars, alergînd imediat către vestiare, jucătorii ambelor echipe s-au refugiat şi ei în tunel. Înconjurat de stewarzi, arbitrul Alexandru Tudor a decis să suspende meciul. Feroviarii au intrat la vestiare şi au plecat de la stadion în duba Poliţiei!

Cum se apără Bornescu

Bornescu a explicat la o oră după eveniment: "Nu e normal ceea ce a făcut Cadu, putea să se bucure de golul lui, nu să fi mers la fanii noştri şi să arate gesturi obscene, indiferent de situaţie. Apoi m-a ameninţat că mă bate, eu i-am zis să o facă de faţă cu toată lumea, pe teren! Şi nea Ando mi-a zis: «A greşit Cadu! A greşit Cadu!». A spus-o de faţă cu toată lumea. Să vedem dacă acest jucător mai are puterea să iasă în oraş! Înainte ne respectam suporterii şi între noi".

Ce zice supervizorul

Alexandru Boc, supervizorul derby-ului de la Cluj, a explicat de ce întîlnirea a fost suspendată: "Alexandru Tudor a decis ca meciul să nu se mai reia. A zis că trebuia să elimine cîte 5 jucători de la fiecare echipă. Poate era mai bine să-i cheme la mijlocul terenului pe cei pe care să-i dea afară, s-o facă, apoi să pună punct final partidei. Cazul va ajunge vineri la Comisia de Disciplină, meciul e încheiat definitiv", a precizat Boc, care a fost observator şi la partida din 2008 dintre Rapid şi Steaua, cu "cazul Bricheta".

"Cadu nu trebuia să provoace, dar e inadmisibil ca un oficial al Universităţii să lovească un căpitan" (Ioan Andone, antrenor CFR Cluj)

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (502)
stefanaa
stefanaa  •  09 Mai 2012, 22:56

O poza reusita. Tudor - La cabine! Andone - Vai, nu se poate! (cu mana tremurand la gura)

merace
merace  •  09 Mai 2012, 19:31

Comisia de Disciplina (ca si Mitica Dragomir, dupa cum se vede din interventiile lui) e foarte suparata pentru intreruperea meciului. Fiindca ii arde la buzunar. Toti isi iau banii de la Liga, care ia comisioane grase de la firmele de TV. Intreruperea meciului inseamna bani mai putini pentru ei! Ce conteaza ca putea sa iasa macel acolo?! Daca ei nu-si iau banii, viata altora nu conteaza!

elsopotyi
elsopotyi  •  09 Mai 2012, 18:49

FOARTE CORECT.DACA MECIUL A FOST OPRIT PENTRU O BRICHETA, ALTUL PENTRU UN PUMN, ASTA ERA SA SE TERMINE CU LUPTA DE SRADA.PROBABIL BANI PROMISI LUI BORNESCU L-A SCOS DIN MINTI.FEDERTIA SI DRAGOMIR, JUSTITIA, POLITIA AR TREBUI SA O SCOATA DIN FOOTBA.A FACUT CLUJUL ECHIPA U, SII ROMANIA DE RUSINE, RUSINE, RUSINE.

Vezi toate comentariile (502)
Comentează