FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ - FC BOTOŞANI 0-0

VIDEO Deşertăciune » U Cluj n-a mai înscris de cînd punea Sfîntul Nicolae cadouri în ghete: 0-0 cu Botoşani

Prin penalty-ul irosit în minutul 54, Ceppelini a îngropat speranțele ardelenilor
Prin penalty-ul irosit în minutul 54, Ceppelini a îngropat speranțele ardelenilor

Articol de - Publicat miercuri, 18 martie 2015 00:00 / Actualizat marti, 17 martie 2015 21:51

”Şepcile roşii” au ajuns la 638 de minute fără gol marcat în toate competiţiile. Ultima reuşită a fost în minutul 82 al partidei cu Ceahlăul, 6-0, pe 6 decembrie 2014.

U Cluj şi FC Botoşani par unite de un destin potrivnic în 2015. Nici una, nici alta n-a cunoscut gustul victoriei în acest an. Mai grav e pentru ardeleni, fiindcă se afundă în subsolul clasamentului, "şepcile roşii" uitînd cum este să dai gol.

Vezi AICI VIDEO!

Moldovenii, care au savurat iarna cu gîndul la Europa, văd cum se îndepărtează de ţel, nereuşind să bifeze vreun succes care să alunge vraja nereuşitelor.

Partida de ieri, de pe Cluj Arena, n-a strălucit, doar vorbeam de două echipe în criză. Curileac i-a blocat, rînd pe rînd, pe Castillion, pe Lemnaru, pe Martins, pe ultimii doi în mai multe situaţii, după care, la penalty, în minutul 54, a fost mîngîiat de şansă, iar Ceppelini de ghinionul anului pentru U.

Oaspeţii au încercat să atace prin Vaşvari sau să pună pericol la fazele fixe, însă s-au apropiat rar de buturile alb-negrilor. S-a încheiat cu o remiză albă, puţin pentru Botoşani, şi mai puţin pentru Cluj. Iar fanii gazdelor au început să părăsească stadionul din minutul 80, fără să mai aştepte deznodămîntul.

Greşeli multe de arbitraj
Arbitrul Rădulescu s-a păcălit în minutul 53, la intervenţia lui Oltean asupra lui Mengolo. Faultul fundaşului botoşănean s-a petrecut în afara gazonului, dar "centralul" a indicat punctul cu var. Oaspeţii au cerut şi un "roşu" la Mengolo, după cotul aplicat în figură lui Patache în startul meciului, apărătorul moldovenilor fiind schimbat de urgenţă şi dus la spital. Şi Vaşvari a fost faultat din spate de către Kovacs, dar clujeanul a fost taxat doar cu "galben".

2 penalty-uri a ratat U Cluj în 2015: Ceppelini, ieri, şi Lemnaru, în Cupa României. Muşat a mai irosit unul în toamnă. Ardelenii au pierdut la loteria de la 11 metri şi accesul în semifinalele Cupei Ligii, în defavoarea dinamoviştilor

5 meciuri consecutive a strîns FC Botoşani fără victorie în campionat, trei remize şi două eşecuri

"Nu ştiu ce să mă mai fac, poate trebuie să mergem şi la biserică, să ne rugăm să scăpăm de ghinioane!" (Adrian Falub, antrenor U Cluj)

655441-u-cluj-botosani-0-0.jpg

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (2)
euce
euce  •  18 Martie 2015, 10:30

totul incepe cu:A...de la antrenor,Craiova a inceput dezastros,dar dupa venirea cuplului Cartu&Sandoi,totul s-a schimbat,ceva asemanator ar trebui si la Cluj ,la ambele echipe(U&CFR)

dora
dora  •  18 Martie 2015, 09:24

Nimic la nimic intrun meci in care jucatorii au primit note mai mari decit meritau - mai ales gazdele.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează