FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

VIDEO Dinamoviștii au ajuns la capătul răbdării și i-au scris în greacă șefului arbitrilor: "Domnule Vassaras, a venit momentul să demisionați!" + Reacțiile jucătorilor

Articol de - Publicat vineri, 04 noiembrie 2016 17:06

Clubul Dinamo a început o campanie împotriva arbitrajelor din România după ultimele prestații ale brigăzilor de la meciurile ”câinilor”.

După mesajele mai multor dinamoviști, printre care Adrian Mutu și Ionel Dănciulescu, acum clubul Dinamo a postat un nou mesaj video, de această dată în limba greacă, prin care îi cere președintelui Comisiei Centrale a Arbitrilor, Kyros Vassaras, să demisioneze. 

"Domnule Vassaras, suntem în a 4-a zi de tăcere. Este prea mult pentru noi, iubitorii fotbalului. Merităm un răspuns, dar dacă nu puteți să ni-l dați, atunci considerăm că a venit momentul să demisionați!", se arată în mesajul dinamoviștilor.

 "Suntem foarte supăraţi, locul nostru în clasament este mai sus și sperăm să urcăm în următoarele etape. Nu vreau să mă gândesc că nu prindem play-off-ul, nu m-am gândit că se poate întâmpla aşa ceva. Vrem doar să fim arbitrați corect, nimic mai mult"
Dan Nistor, mijlocaș Dinamo

"Au fost meciuri în care am pierdut pe mâna noastră, dar au fost şi unele partide în care am pierdut puncte din cauza arbitrajelor. Campania este foarte bună, pentru că tot ce ne dorim noi este să fim arbitraţi corect"
Sergiu Hanca, mijlocaș Dinamo

Imaginile anterioare din campania clubului Dinamo: Adrian Mutu, Ionel Dănciulescu, Dan Capatos, Cătălin Scărlătescu, Dan Matei Agathon.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (65)
haideusicfr
haideusicfr  •  05 Noiembrie 2016, 11:18

Daca Vasrasa ala sau cum l-o chema trebuie sa-si dea demisia ,atunci arbitrii direct implicati si vinovati ce ar trebui sa pateasca ? Cu totii vad ca stim de unde se-mpute pestele.De la capul lui Becali si ai acolitilor sai. Paunescu , alti securisti care poate sunt necunoscuti ,astia sunt vinovati. Cum se face ca Steaua joaca din ce in ce mai prost ,dar are bani din ce in ce mai multi !!!??? ,pe cand restul echipelor(cu mici exceptii-cele ce fac parte din coperativa) joaca din ce in ce mai bine ,dar cu banii di ce in ce mai rau!!?? Si nu sunt numai problemele de arbitraj indreptate impotriva lui Dinamo ( in cazul in speta) ,dar si problema depunctarilor repetatea fara nici o explicatie,vezi cazul CFR-ului. Sicanarea Astrei ,cu luarea jucatorilor cu masurile impotriva lui Sumudica.Din partea EUFA putea sta pe banca ,din partea FRF nu!.. Ar trebui luat odata taurul de coarne ,Liga 1 se indreapta spre dezastru economic ,iar taranoiul ala *** e multuimit ca echipa lui e cea mai buna ( vezi acum cu Liga Europei. Nici Daum nu scapade aceasta atmosfera de doi bani ,fiind sicanat cu neselectionarea oricarui fotbalist fost stelist ce marcheaza cate un gol. Iar ministerul propagandei Stelei este onor redactia GSP cu domnul Ioanitoaia in frunte. Un fel de Goebbels al Stelei. Sorry ,dar asta e situatia.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

tonyys
tonyys  •  05 Noiembrie 2016, 06:13
Postat de conasu_boeru pe 04 Noiembrie 2016, 19:36

JOS LABELE DE PE CAMPIONAT !!!! In fiecare an prin fraude mizere vă proțăpiți în fruntea campionatului, numai ca să câștigati prin toate mijloacele bani , SIGURUL SCOP, după care sunteți umiliti de echipe din ligile inferioare sau de care nu a uzit nimeni ! Așa se explică faptul UNIC că această echipă care fură și manipulează cum respiră NU A CÂȘTIGAT NICIUN MECI IN GRUPELE EUROPENE DE .....4 (PATRU) ANI fiind RUȘINEA EUROPEI !!!!! Vă e frică , că nu o să fie Deaconu ca să mai delege Deaconu slugile la meciurile voastre trucate ?!! Voi trebuia excluși de mult din acest fotbal, VOI întrețineti furtul , blaturile, hotia, șantajul și ilegalitatea în acest fotbal prin nimicurile umane care sunt în conducere și pe banca unei echipe care nu are NIMIC și care a furat totul de la alții !!!

Pana la grupe trebuie sa treci de preliminarii,lucru pe care dinamo nu l-a mai realizat de vreo 10 ani,spre deosebire de Steaua care chiar sezonul asta a eliminat Sparta Praga - echipa care e primul loc intr-o grupa cu Inter si Southampton.

zecs93
zecs93  •  05 Noiembrie 2016, 01:38
Postat de conasu_boeru pe 04 Noiembrie 2016, 19:39

Nu vrea măi ”desteptule” nimic de la nimeni !!!! Vrea să fie o competiție curată cu un fotbal care să se joace pe teren , cu arbitraje profesioniste și echidistante , în care fiecare echipă să aibă șanse egale !

Pai asta ar insemna ca fcsb sa ajunga in ligile inferioare !!!

Vezi toate comentariile (65)
Comentează