FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

VIDEO Mutu a început războiul cu CCA! Dinamo, campanie pentru salvarea arbitrajului: "Asta așteptăm, domnule Vassaras"

Articol de - Publicat marti, 01 noiembrie 2016 11:58

Adrian Mutu, managerul lui Dinamo, anunța ieri că echipa va începe să protesteze împotriva greșelilor de arbitraj din Liga 1.

Astăzi, clubul alb-roșu și-a pus în aplicare planul. Pe pagina de Facebook, Dinamo a postat un video în care Adrian Mutu îi cere o replică lui Kyros Vassaras, președintele CCA, și îi îndeamnă pe suporterii lui Dinamo să facă la fel.

"Au trecut mai bine de 24 de ore de când am spus că arbitrajul românesc a murit. Așteptăm o declarație publică, domnule Vassaras. Rog toți dinamoviștii să îi ceară un răspuns. Uniți salvăm arbitrajul. Uniți vom salva fotbalul românesc", a fost mesajul lui Adi Mutu.

 

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (13)
andrei.f
andrei.f  •  01 Noiembrie 2016, 19:35

Mutule, tu ai prizat ceva pe nas. Păi nu declara Andone că, dacă-l are arbitru pe Balaj, câştigă toate meciurile . Poftim, CCA vi l-a dat, de ce mai faceţi gălăgie ?

vasy86le
vasy86le  •  01 Noiembrie 2016, 17:21

Fotbalul nostru e in picaj, acest picaj este cauzat si de arbitrajele proaste, daca fluierasii si-ar face treaba, treaba pentru care isi iau salariile, fotbalul nostru ar fi la un nivel mai ridicat, din pacate, multe campionate au fost decise de arbitri si nu de jucatori pe teren. Suporterii poate se bucura, patronii sigur, ca le intra bani in conturi, dar fotbalul, fotbalul are de suferit, pentru ca asa ii scade nivelul, si uite asa au trecut 20 si ceva de ani si fotbalul a ajuns in stare critica, acum, depinde ce se vrea, o noua generatie de aur sau distrugerea totala a fenomenului fotbal.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  01 Noiembrie 2016, 15:23
Postat de Calin Francu pe 01 Noiembrie 2016, 14:23

Anul trecut cind v-au bagat arbitrii in playoff, sa faceti blat cu astra nu ati facut campanie de salvare drogatule. ai si tu tema de discutie sa te bage lumea in seama. Acum alte lucruri nu mai aveti de facut decit sa povestiti ca babele de arbiteaj. dar de echipele care fac act de prezenta cu voi si joaca banbiluci de ce nu spui, Astra, Pandurii, Iasi, Voluntari, Etc etc. Da-ti dombului Mutu un arbitru sa poata bata si ei pe cineva ca asa sint invatati sa-i ajute arbitrii.

comentariul tau e din alt film. ai de toate, nu duci lipsa decat de putin bun simt si fair play.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează