FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII - GAZ METAN

VIDEO+FOTO 3 reușite de senzație în Pandurii - Gaz Metan, meciul cu cele mai multe goluri din acest sezon! » Doi fotbaliști au făcut spectacol

Captură TV Dolce Sport +14   FOTO
Captură TV Dolce Sport

Articol de GSP - Publicat sambata, 10 decembrie 2016 16:19

Meciul dintre Pandurii și Gaz Metan Mediaș, scor 2-5, a fost unul dintre cele mai frumoase din acest sezon și totodată partida cu cele mai multe goluri în acest an. Lucian Sânmărtean și Alexandru Munteanu au marcat goluri de excepție.

Fostul mijlocaș al Stelei a deschis scorul în minutul 17, cu un șut perfect din afara careului, după ce tot el a recuperat mingea.

Alexandru Munteanu a ieșit la rampă și a răspuns pe măsură prima dată în minutul 64, cu un gol de-a dreptul fabulos. Fotbalistul Gazului a prins un șut extraordinar de la 30 de metri și mingea s-a mai oprit doar în poarta lui Stanca.

Același fotbalist al Gazului a bifat tripla trei minute mai târziu cu o nouă execuție de excepție, care l-a lăsat mască pe portarul Pandurilor.

Vezi aici VIDEO cu golurile partidei!

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (6)
10204389902090161
Nicolae Cojocaru  •  10 Decembrie 2016, 18:39

De ce ne trebuie un campionat de fotbal in care un meci intre o echipa in forma, ca Gaz Metan, si alta deloc de lepadat, se joaca practic fara spectatori? Sau altfel spus de ce ne trebuie un campionat care nu intereseaza pe nimeni?

ottobraun
ottobraun  •  10 Decembrie 2016, 18:23

Gaz Metan shampion... Iorgulescu le mai ia cate trebuie sa iasa fc branzatura shampion!

lapusneanul
lapusneanul  •  10 Decembrie 2016, 18:19

neinteresant, mai jos e un articol important in care suntem anuntati ca fc becali isi face superechipa pentru CL:)....cu tot tacamul, transferuri, asezare tactica etc ....hahahahaha, nu conteaza ca gaz metan a trecut pe primul loc...isi intra arbitri in atributiuni , in frunte cu deaconu zis bricheta :)

Vezi toate comentariile (6)
Comentează